Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7724 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קפצתי לאוטו דיפו וקניתי גליל של מכהה חלונות (מדבקה , 0.5X3 מטר) אגב , זה במצבע כרגע - 40 ש"ח....

אני לא מכהה מסיבות של פוזה וכד ... בעיקר מסיבות של אינטימיות באוטו וכד (שחור ולא אפור)

בכל אופן

מישהו יכול בבקשה הוראות מדוייקות כיצד להדביק את זה כמו שצריך וכדי שזה יראה מקצועי ?

עם מה לנקות ? עם מה להדביק ? והכל ...

ההוראות על הקופסא נכתבו כנראה לקוראי יפנית

פורסם

מנקים טוב טב את החלון, משפריצים מים על החלון רצוי לעבוד עם שפריצר

מפרידים קטע קטן של מדבקה מהניילון ומצמידים לחלון ו"מגהצים" עם השפכטל מפלסטיק שקיבלת.

חשוב מאוד לדאוג שהחלון יהיה רטוב כל הזמן אחרת לא תוכל לעבוד עם המדבקה ויוצרו לך בועות

לעבודה קלה ותוצאות טובות יותר עדיף להוציא את השמשה החוצה ולעבוד במקום נוח יותר

(רק במקרה שאתה יודע איך מפרקים אותה בלי לגרום נזק)

בהצלחה.

נ.ב למקרה שלא ידעת, המדבקה אינה חוקית ולא תוכל לעבור טסט

דבר נוסף, אם תרצה להוריד אותה פעם זה יהיה סיוט

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

שאלה - האם זה חוקי בבגאז' של רכב מסחרי (רנו אקספרס?)

האם זה עוזר שיהיה קריר יותר באוטו או שמא זה מחמם?

תודה,

צביקה

...Carpe Diem

פורסם

מניסיון חלונות כהים מאחורה תורמים לזה שפנים הרכב לא יתחמם מהר...

Fiat Tipo Media 1.4Ei 1994

Citroen Xsara 2001 1900 Diesel

Opel Corsa 2000 1200

פורסם
מנקים טוב טב את החלון, משפריצים מים על החלון רצוי לעבוד עם שפריצר

מפרידים קטע קטן של מדבקה מהניילון ומצמידים לחלון ו"מגהצים" עם השפכטל מפלסטיק שקיבלת.

חשוב מאוד לדאוג שהחלון יהיה רטוב כל הזמן אחרת לא תוכל לעבוד עם המדבקה ויוצרו לך בועות

לעבודה קלה ותוצאות טובות יותר עדיף להוציא את השמשה החוצה ולעבוד במקום נוח יותר

(רק במקרה שאתה יודע איך מפרקים אותה בלי לגרום נזק)

בהצלחה.

נ.ב למקרה שלא ידעת, המדבקה אינה חוקית ולא תוכל לעבור טסט

דבר נוסף, אם תרצה להוריד אותה פעם זה יהיה סיוט

מים ורצוי עם מעט סבון מהול כך ניתן להוציא את המדבקה ביתר קלות במידה ולא הצלחת בפעם הראשונה.

במידה ויש לך עזרה זה רצוי בחלט, אחד שמדביק את המדבקה והשני מסייע עם התזת מים על החלון.

בהצלחה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
יותר קל לעבור עם סמרטוט לח

עם סמרטוט לח יהיה לו קשה להסיר את המדבקה במידה והוא לא הדביק אותה כראוי, עם השפריצר יש יותר מים וקל יותר להסיר את המדבקה כי היא רטובה יותר.

(ככה לפחות אני הדבקתי את החלונות שלי).

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

שאלת תם(בל)...

המדבקות מונעות מהאור של השמש להגיע את השטח שמאחורי המדבקה?

אני שואל את זה כי יש אצלי בבינין עציצים, והם בקייץ סובלים מאור שמש ש"שורף" אותם.

חשבתי להדביק מדבקות כאילו כדי למנוע את הדבר, ועם זאת לאפשר להם לקבל אור (יש עוד חלונות שממוקמים יותר למעלה, משם ניכנס מספיק אור) ולא להחשיך או לכער את הזכוכית...

סליחה על ההיתעלקות, אבל זה נראה מקום חביב לשאול :wink:

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

כמה שאלות קטנות

1. אני מדביק את המדבקה מבפנים נכון ?

2. אני לא מוציא את החלון לגמרי , איך אני אמור להדביק ושלמטה (בתחתית החלון) לא יראו כאילו חסר טיפה מהמדבקה ?

3. בכל זאת אני מפחד טיפה שיצא לא כמו שצריך ואז אני אתקע עם זה ... יש מקום שמדביק את זה במחיר סימלי ? (50 ש"ח) או משהו בסגנון ?

אזור קריות

פורסם
כמה שאלות קטנות

1. אני מדביק את המדבקה מבפנים נכון ?

2. אני לא מוציא את החלון לגמרי , איך אני אמור להדביק ושלמטה (בתחתית החלון) לא יראו כאילו חסר טיפה מהמדבקה ?

3. בכל זאת אני מפחד טיפה שיצא לא כמו שצריך ואז אני אתקע עם זה ... יש מקום שמדביק את זה במחיר סימלי ? (50 ש"ח) או משהו בסגנון ?

אזור קריות

נכון את המדבקה מדביקים מבפנים.

שנית קח מידה של החלון תגזור את גודל המדבקה הרצויה וקח בחשבון 2 מ"מ נוספים או כמה שיש לך שם כדי שלא ישאר לך מרווח.

במידה ולא תרצה את החלון תמיד ניתן להוריד אותו עם הרבה סבלנות מים סבון וצל.

ל'

• תוכן חדש...