Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

CARPLAY או ANDROID AUTO?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1832 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם

יש לי טויוטה  CHR 21  אני כרגע משתמש ב ANDROID AUTO אבל קצת מבאס שאין תמיכה בישראל והבנתי מחברים שכל עדכון תוכנה יכול פתאום להספיק לעבוד וצריך להתקין עדכון יותר ישן

אני בידיוק צריך לרכוש פלאפון חדש כי שלי כבר עבר זמנו , עד היום ההיתי רוכש בעיקר XIAOMI בגלל התמורה מול מחיר אבל הפעם חושב אולי לעבור לאייפון רק בגלל ה APPLE CAR PLAY שהוא תומך בישראל והבנתי שיש איתו פחות בעיות

בעיקר חשוב לי ה WAZE + מוזיקה , כדאי לקנות אייפון רק בשביל קארפליי? עדיף משמעותית מאנדרויד אוטו?

פורסם

מניסיון עם שיומי חדש (פוקו F3) האנדרואיד אוטו עובד מצוין (מאנדרואיד 10 הוא כבר מוטמע במערכת הפעלה ואין צורך להוריד אותו). 

לאפל קארפליי יש יתרון שהתוכנה מתאימה יותר לחומרה ואין פערי תיווך כמו שיש בין אנדרואיד ליצרנים השונים. אבל שוב, לי אין ממש בעיה עם 

השיומי שלי. 

פורסם

בגלל שסירי עובדת בעברית אפשר לדבר איתה גם בקארפליי תוך כדי נהיגה, אסיסטנט עדיין לא ואין שום צפי שתתמוך בעברית כרגע.

האם לשלם עוד הרבה כסף על אייפון בשביל זה? אני לא הייתי משלם.

דרך אגב, לאנדרואיד אוטו יש יתרונות משלו, למשל וויז במסך מלא ועדיין אפשר לשלוט בספוטיפיי מהשורה למטה. בקארפליי אם רוצים את שניהם אז וויז מקבל רק 2/3 מסך.

• תוכן חדש...