Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1947 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום חברים

הרדיו-דיסק הישן (פיוניר בן יותר מ-16 שעבר מהרכב הקודם!) כבר עושה בעיות וגם הדיבורית התפגרה אז החלטתי להתחדש ברדיו-דיסק שגם ישמש כדיבורית וגם ידבר עם האייפון

נרכש פיוניר DEH-4250BT וההשתלה מתוכננת לסופ"ש הקרוב 😀

רדיו ברכב כבר החלפתי ויודע מה לעשות. הבעיה שלי זה פירוק הדיבורית הישנה(ראו תמונות)  וניתוב המיקרופון מהרדיו למגן השמש.

הרכב הוא פולו 2007 ואני רוצה לעשות את העבודה במינימום פירוק - דברים בטח כבר ישנים ופריכים ואני חושש שיישברו

הבעיה היא שאני לא מוצא את הדיבורית עצמה ולא זוכר כבר איפה הותקנה(הכבל השחור שעובר באלכסון משמאל לימין בתמונה האחרונה הוא של בקרת העוצמה של הדיבורית כך שכנראה היא נמצאת בתחתית של הקונסולה המרכזית) , אם יותר מדי מסובך, מעדיף להימנע מפירוק ולהשאירה במקום.

יש למישהו רעיון איך לנתב את כבל המקרופון מהצד האחורי של הרדיו במינימום סיכון ?

תודה מראש למגיבים

1_DxO.jpg

2_DxO.jpg

3_DxO.jpg

4_DxO.jpg

5_DxO.jpg

עריכה אחרונה על ידי winner
  • תוכן חדש...