Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7748 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החגורה של הצד של הנהג אצלי מסובבת כמה פעמים במקום. עקב כך בזמן נסיעה החגורה רוב הזמן משוחררת וצריך למתוח אותה (להזיז את הסיבובים בשביל שהיא תשאב בחזרה פנימה), היא לא יוצאת כמו שצריך ולא חוזרת כמו שצריך.

זה ממש ממש מעצבן.

ניסיתי לסובב אותה אבל זה בלתי אפשרי, איכשהו נהיה סיבוב באזור שבין המקום שיוצאת החגורה מדפנת הרכב לאזור של הקליפס העליון שתופס את החגורה.

ניסיתי לסובב באכזריות עם מברג. לא הצלחתי.

יש דרך לפרק וליישר, או ליישר איכשהו את החגורה?

יוסי.

אמרתי כבר שזה מעצבן? :x

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

1. מפרקים את הבורג למטה שמחזיק את החגורה (מצריך פירוק פלסטיקה) , מסובבים וסוגרים. אם אתה לא יודע איך וכמה לחזק אל תיגע. שלא תעוף לך החגורה באמצע הנסיעה.

2. מקפילם את החגורה בכיוון הנגדי ומסובבים בזהירות ובעקשנות.

לא מנסים עם מברג או חפץ חד - אתה עשוי לפגוע בחגורה ובחוזקה.

פורסם

גם לי זה קרה זה כבר הרבה זמן ככה ואני משתגע

ובנוסף זה לא בטיחותי. אז אני יורד עכשיו למטה לסדר את זה תודה שמר

Stay Dirty

פורסם

הלכתי למתקין שסידר לי את המערכת, הוא סידר לי על הדרך גם את החגורה לאחר שביקשתי ממנו (נפתח שרשור בפורום אודיו).

תודה על העזרה בכל מקרה :) עכשיו הרבה יותר קל ונוח.

I should win a fucking AWARD for being me

• תוכן חדש...