Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7745 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כזכור אני מחפש לאישתי משפחתית נוחה ובטוחה, עם תא מטען לעגלת תינוק וציוד, ושתראה טוב.

מונדיאו - ירדה לצערי מהפרק, לא ניתן לבטל כרית אויר מקדימה לתינוק

307 - תא מטען קטן מדי

פוקוס - רכב אדיר,היה לי שנתיים, לא בא לנו, אלא אם נמצא בגימור גיה שזה נדיר.

ל כ ן הגיע לגמר בורה 1.6 שנת 2002

מה דעתכם?

פורסם

הבורה היא גולף עם תא מטען,ויתרונותיה וחסרונותיה מקבילים לאלו של הגולף.

יתרונות-נאה,תא מטען ע נ ק,איכות ייצור וגימור מצויינות,בטוחה ובעלת תא נוסעים נעים ומגומר בקפידה.

חסרונות-התנהגות כביש בינונית,הילוכים קצרים ויחס העברה סופי קצר גורמים לשיוט רועש,די צפופה,בייחוד מאחור.לגבי אמינות ותחזוקה-כמו בגולף,חלק מהרוכשים(שאני מכיר)ניתקלו בבעיות לא משמעותיות,אבל בכל זאת.

סה"כ קנייה טובה למדי,גם אם נופלת מהפוקוס(אבל בגימור ובהידור הבורה מליגה אחרת).

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

יש לי בורה מודל 2001 1600..האוטו עם 0 תקלות!!! אבל באמת 0..

אבל מה..מטחנת דלק נוראה..אתה רוצה לעשות בשכל תלך על מנוע 2000. ה-1600 בקושי סוחבת..

אבל בכללי אני מרוצה מהאוטו...אוטו חזק..כבד..בלי בעיות...

פורסם

הכי גבוה שיש זה בורה V5 , שמגיעה ברמת הגימור הגבוהה ביותר.

חבר שלי החזיר לא מזמן לליסינג, נראיתה מצויין מבפנים, כולל כל איבזור שניתן להעלות על הדעת.

(בקרת אקלים, כל הפנים בצבע קרם, סאן רוף, חישוקי סגסוגת וצמיגים בחתך נמוך , מערכת קול מקורית,

ועוד המון דברים שקשה לי להזכר בהם כרגע)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...