Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קיה סיד 2017 מליסינג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2396 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום,

כבר תקופה שאני קורא פאסיבי בפורום. למדתי הרבה מהדיונים כאן ועכשיו אני עומד לראשונה לפני קניית רכב ואשמח להתייעצות

מחפש לקנות רכב ראשי למשפחה בת 4 נפשות (זוג ושני ילדים קטנים בכיסאות בטיחות)

אופי נסיעה ודרישות:

ממוצע שנתי של כ-20k ק"מ, כמחצית בנסיעות בין עירוניות

מתכנן להחזיק את הרכב לטווח בינוני-ארוך (לפחות 5 שנים)

נדרש שאפשר יהיה לשים בנוחות שני כסאות בטיחות מאחור (כאשר בהתחלה כיסא אחד יהיה נגד כיוון הנסיעה, אז אולי הוא יהיה מורכב במושב הקדמי תוך ביטול כרית האוויר)

תא מטען מרווח

רמת אמינות גבוהה (הרכב ישרת את אשתי והילדים באמצע השבוע)

עלות טיפולים נמוכה

רצוי שנתון 2015 ומעלה (דרישה חלשה)

התקציב שלי כ-70k ש"ח

הציעו לי באוטוסנטר קיה סיד סטיישן 2017 בנזין עם 60k ק"מ שהיתה בליסינג, מבקשים 68000 (לפני מו"מ)

הרכב נמצא במרכז ואראה אותו רק בתחילת שבוע הבא או בסוף השבוע

אחריות לשנתיים

ממעבר על שרשורים פה בפורום ראיתי שכדאי להיזהר מהגיר הרובוטי של הסיד

רציתי לשאול מה כדאי לבדוק ברכב בדגש על הגיר, האם יש בדיקת שפיות שאפשר לעשות לפני שלוקחים את הרכב למכון בדיקה ?

בהנחה שאני לא אדע מי נהג ברכב ואיך (או אפילו כמה נהגים היו), מה מידת הסיכון מבחינת הגיר (עלות תיקונים והאם יש סבירות גבוהה לתקלה הדורשת תיקון יקר?).

האם יש המלצות נוספות במסגרת התקציב והדרישות ?

תודה רבה,

פורסם (נערך)

לדרישות שלכם הייתי מחפש טויוטה אוריס היברידית סטיישן. כנראה 2014.

אי אפשר לדעת מי ואיך ואיפה נהגו ברכב ליסינג. לכן אי אפשר לדעת כמה זמן יחזיקו מצמדים בגיר הרובוטי, גם כאשר בבדיקה יימצאו תקינים ( ולא בטוח שהם נכללים באחריות ).

דוגמה לרכב עם גיר דומה ביונדאי i30 ( שרשור שנפתח לפני רבע שעה):

https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?683343-%D7%99%D7%95%D7%A0%D7%93%D7%90%D7%99-i30-2016-%D7%92%D7%99%D7%A8-%D7%A8%D7%95%D7%91%D7%95%D7%98%D7%99-%D7%91%D7%A2%D7%99%D7%94-%D7%91%D7%9E%D7%A4%D7%A2%D7%99%D7%9C-%D7%9E%D7%A6%D7%9E%D7%93

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

בתקציב הזה 308SW שנת 16/17.

מרווחת יותר מכל מה שהציעו עד כה, נוחה יותר, יחסית אמינה עם גיר אוטומטי פלנטרי.

יחס עלות תועלת הטוב ביותר

• תוכן חדש...