Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2576 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

חזרתי עכשיו מטיפול 75,000 ללנסר ספורטבק שברשותי (2015).

בין היתר ביקשתי שיחליפו שמן גיר, ההחלפה לפי הספר אמורה להתבצע כל 80,000 ק״מ.

בתחילה הייתה טעות וכמעט ושמו שמן ATF "רגיל" שלא מתאים לגיר הרציף בדגם הזה.

לאחר מכן הבינו את הטעות והזמינו MITSUBISHI MOTORS GENUINE CVTF-J4, מיכל בגודל 4 ליטר. 620 ש״ח לפני מע״מ.

יש שני שמנים כאלה באוטוסטור (CVT) אבל לא היה ברור לי או למוסך אם זה זהה או שחייב את הדגם של מיצובישי.

לשמן גוון כחול בהיר, מה שמקשה מאוד על הבדיקה במדיד.

המוסכניק מילא את כל המיכל, בדק את הרכב כשהוא מונע, ואמר שזה בסדר. לאחר שקראתי כל מה שמצאתי בפורום (https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?657178-%D7%A9%D7%9E%D7%9F-%D7%92%D7%99%D7%A8-%D7%A8%D7%A6%D7%99%D7%A3-%D7%9C%D7%9E%D7%99%D7%A6%D7%95%D7%91%D7%99%D7%A9%D7%99-%D7%9C%D7%A0%D7%A1%D7%A8-2010)

ובאינטרנט על הנושא, הבנתי שייתכן שצריך 7.1 ליטר לגיר המדובר.

עכשיו סוף שבוע, ואני לא יודע יש לי את הכמות הנכונה, או שחסרים לי 3 ליטר. (ואז אני מניח שאסור לגעת ברכב?)

אודה לתשובה מוסמכת או להפניה למקום בו ניתן להבין את גודל המיכל. בספר הרכב בעברית, אין אזכור לשמן גיר. ולא מצאתי גרסא באנגלית לשנתון שלי..

WhatsApp Image 2019-06-28 at 15.02.57.jpg

תודה מראש,

-אלון-.

פורסם

סביר להניח שעשו לך החלפה חלקית,

בהחלפה חלקית לא יוצא כל השמן גיר אלה רק חלק אז סביר להניח שמה שעשו לך במוסך זה בסדר.

לגבי צבעים של השמן גיר.. יש את כל צבעי הקשת.

טויוטה בצבע אדום

ניסן בצבע ירוק

אצלך בצבע כחול

יורול מייצרים שמן גיר CVT בצבע צהוב.

אצלי לטויוטה השתמשתי בשמן של קסטרול - שהוא אדום כמו המקורי של טויוטה (לא מצאתי שמן אחר CVT אדום)

השמן של מוטול הוא בצבע כחול

אם במקרה מישהו רוצה ירוק אז אם אני לא טועה אז וולוולין הוא בצבע ירוק (יש לאוטוסטור גם אותו)

• תוכן חדש...