Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7789 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שלום לך חנזיר יקר

לפני הכל תודה על המחמאה אני מניחה שלזאת התכוונת, "הבלונדה" חיה ונושמת (עדיין) חברת מועדון גאה ומי יודע אולי בעתיד הלא רחוק חברת הנהלה, בנתיים חזרתי לעיסוקי הקודם ואני משתדלת לשווק את ארץ ישראל במסגרת פרוייקט "תגלית" החליפה אותי רותם ובגלל התראה הקצרה תקופת החפיפה הייתה קצרה ולוחצת במיוחד בגלל עובדת צפיפות האירועים העתידיים ואם בטעות נמסר מידע שגוי אני מקווה שהסבר זה יניח את דעתך חג פורים שמח לך ולכולם

אירית

אירית מתוקה שבוע טוב,

אני לא יודע איפה נתתי לך מחמאה? אבל אם מתוך 5 המילים שכתבתי הצלחת לשאוב מחמאה אז אין לי בעיה עם זה מגיע לך. בסה"כ לא הבנתי מה היה החילוף המהיר הזה בינך לבין רותם האנונימית, אבל לאחר בירורים הבנתי שזה על רקע כספי

אכא זילוך?

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אוקי חנזירי

תודה בכל מקרה רותם כבר לא אנונימית ולא יכולתי לבקש מחליפה טובה יותר ועם הזמן זה יהייה ברור יותר ומוחשי, כמו שאמרתי אני נשארת חברת עמותה ובמידת האפשר גם פעילה , אינני יודעת מי אתה אבל מקווה אני שאתה חבר עמותה מיותר לציין את חשיבות העניין על מנת להמשיך להיות חזקים ולפעול למענך/למעננו ולמען שמירה וקידום זכויות רכב אספנות אם לא אנחנו אז מי???? (אין פה טייס אוטומטי!!!)

אירית

פורסם

חנזיר יקר !

בא נניח שאירית קיבלה הצעת עבודה טובה יותר, ומכניסה יותר, אנחנו במדינה דמוקרטית וכל אחד חופשי לבחור את עיסוקו ומעסיקו...

ולאירית, תדוה על מה שעשית עד כה, ובהצלחה בעיסוקך החדש...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

ובהחלט מצטרפים ומגבים רוח חיובית שגם מצליחה להפציע משורות הדיון הזה

לאירית תודה ובהצלחה בדרכך החדשה

לרותם ברוך בואך ובהצלחה

מועדון הדה שבו הישראלי

פורסם

ל ZVIT יואל וכל מי שפנה בה"פ

תודה על הברכות, כפי שציינתי לא ממש נעלמתי אני ברקע, משתדלת להמשיך להיות פעילה כל עוד עיסוקי החדש יאפשר לי , להתראות בהרצאה ובאסיפה הכללית

אירית

• תוכן חדש...