Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3036 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן

הרכב ממרץ 2017 על הכביש, עם 16K בשעון, ידנית, ללא שיפורים (רק רזונטור שירד).

המוסך יתפנה רק בשלישי אז רציתי לשאול כאן, אולי מישהו נתקל או מכיר את סגנון התקלה הנ"ל:

רעש צורם בעדינות, סוג של HIGH PITCH שמגיע מתוך תא המנוע ואני לא מצליח לאבחן מאיפה זה, לא היה קיים מלפני כן והתחיל בשבוע האחרון,

כמו רעש צרצרים שלא עוצרים לנשום.

הרעש מגיע בניוטרל כשהסל"ד בטווח ה 700-800, כפי ששומעים בסרטון (המזגן לא פועל, המאוורר לא עבד וגם כשכן עובד עדיין שומעים).

אם אני מעלה את הסלד ל 1000 אז שומעים את הרעש ברור יותר, כמו מתכת שנוגעת במתכת אחרת בעדינות (מזכיר רעש בלימה עדינה של רכב), מעל הסל"ד הזה לא שומעים דבר ובנסיעה גם כן שקט, אפילו כשמעלים את הסלד בניוטרל מעל ה 1K.

חשבתי שאולי זה מאיזור הרצועות לאחר המלצות חברים אבל לא הכי נשמע כך, ייתכן ואני טועה.

אשמח לדעת מומחים יותר.

נ.ב מתוך תא הרכב לא שומעים אלא במיוחד כשהחלון פתוח ואני עוצר ברמזור / חניה או ליד קירות וזה יכול לשגע פילים.

אפילו מישהו שאל אותי אם הטורבו הלך לי ברמזור היום :shock:

רב תודות!

עריכה אחרונה על ידי liav12

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...