Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3297 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אצלי בספיישל אדישן 2016 יש מחזירי אור.

בסקודה נאמר לי שלכל הדגמים יש מחזירי האור.

מסבנים אותי?

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

Special זה ה1800?

אני יכול להגיד לך בוודאות ומנסיון אישי שלי שבאמבישן יש מחזירי אור, ולעומת זאת באלגאנס - גם ב1200 - יש מנורות.

מדובר על דגמי סוף 2015

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

Aprilia Shiver 750

• ספונסר פורום
פורסם

אתם מבלבלים בין כמה דגמים, יש דגם בסיסי שנקרא אמבישן, יש דגם מאובזר יותר שנקרא סטייל ,ויש חבילת אבזור לדגם סטייל שנקראת ספיישל אדישן, אם יש פסי ניקל מסביב לחלונות אז זה ספיישל אדישן, וכן, יש נורות בלדתות.

פורסם (נערך)

אם בספיישל אדישן שלי בת חצי שנה יש מחזירי אור אז מגיע לי שיתקינו לי אורות במקום בחינם מהיבואן? או שפשוט ״נידפקתי״ והיבואן ימצא תירוצים כי זה ההרגשה שקיבלתי מצ׳אמפיון עד עכשיו.

מחר אני נכנס בצ׳אמפיון, מבאס שאתה משלם את האקסטרה כסף לדגם המפואר ביותר של אוקטביה ובסוף חסרים לך דברים בסיסיים שאמורים להיות בו.

אם צריך אכתוב מכתב לסקודה העולמית.

תודה על העזרה.

עריכה אחרונה על ידי BoozeFlow
פורסם

לאחר ששלחתי מכתב לסקודה העולמית חזרו אליי מצ׳אמפיון ובדקו את הנושא לעומק.

נשלח אלי מהם המכתב הבא:

בהמשך לשאלתך מבדיקה שקיימתי, לידיעתך היצרן ביצע מספר שינויים ברמת המוצר, כחלק מהשינויים שבוצעו במהלך 2016 אחד השינויים הינו תאורת הדלתות.

העדכון הנ"ל מסביר את הבידול שיש בין הרכבים שבדקת אשר להם תאורה בדלתות לבין רכבים שיש להם מחזיר אור כפי שיש לך.

נגיד ואכן כך הדבר.

האם יש אפשרות לקנות קיט עם חיבורים ולהוסיף את האורות בדלת בעצמי?

פורסם

אכן זה קצת מבאס.

לי באוקטביה 16' 1.2 סטייל יש נורות בדלתות וגם במראות מתקפלות חשמלית יש נורות.

לא מבין מה הבעיה לרצות לקוח, שלא רק קנה רכב חדש במיטב כספו אלה גם השקיע בחבילת אבזור נוספת.

אצלי חווית הקניה בסקודה שונה, ואני אשאר איתם גם ברכב הבא.

לנושא, אני לא יודע אם יש לך חיווט לשם.

נראה שאת הספיישל אדישן הלבישו לך על גרסאת אמבישן (זה לא מבוסס, אני צריך לראות את הרכב כדי לאמת, יש לי גם אמבישן וגם סטייל ויש הבדלים קטנים בכמה מכלולים).

אם זה אכן כך אז כנראה שלא יהיה לך חיווט לשם.

פורסם

גם אני חשבתי בהתחלה שאולי הלבישו את הכל על אמבישן.

אבל אז בדקתי את כל התוספות שיש בדגם סטייל והם קיימות בנוסף לא קיים דגם אמבישן בדגם 1.8 אז ירדתי מהעיניין.

בכל מקרה שלחתי שוב מכתב לסקודה העולמית והם אישרו את מה שרשמו לי בארץ.

אמרתי להם שאני דורש התקנה על חשבון היצרן מכיוון שלא נאמר לי על השינויים שהם עשו לפני הקנייה.

הם ביצעו אסקלציה לטיקט למעשהו יותר בכיר ואמרו שיחזרו אלי עם תשובות מה הלאה.

• תוכן חדש...