Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שיפורים - רנו 5 .

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7792 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אני מעוניין לדעת מעט על מה כדאי לשפר ברנו 5 היא שנת 91 צבע לבן

אני יודע שאולי זה לא רכב החלומות לשפר אבל אני לא הכי מעוניין ברכב שיהייה מטוס

אפילו בשיפורים מכניים עדינים בלבד

אבל חשוב לי מאוד המראה החיצוני וה "פוזה" מה שקשה לעשות לאוטו הזה

אז חברה אם תוכלו לתת תמונות יהייה אחלה

אם יש למישהו רעיונות שאפשר לעשות עם מעט כסף אז תודה

כי לא שווה להשקיע כל כך הרבה כסף על רנו 5

תודה מראש A.R

תחיה את הרגע , כי יש רגעים שלא יחזרו לעולם אז בפעם הבאה שאתה רואה את הבלונדה במעבר חציה תילחץ כמו מטורף ותן לצמיגים להישרף :wink:

פורסם

תודה רבה לך אחי

מחר אני מקבל את האוטו

למישהו יש רעיון איך או מאיזה חומר אני יכול להכין חצאיות תוצרת בית???

אם כן אז אני אשמח מאוד ....

תודה מראש A.R

תחיה את הרגע , כי יש רגעים שלא יחזרו לעולם אז בפעם הבאה שאתה רואה את הבלונדה במעבר חציה תילחץ כמו מטורף ותן לצמיגים להישרף :wink:

פורסם

הכי קל לבנות תבנית מפיברגלס ולחזק אותה במרק פחחים

אפשרות שניה להתאים תוספת של פגוש מרכב אחר לחתוך ,לשייף, לחבר למקורי של הרכב ולשפכטל אותו

פורסם

אני צריך פגוש נוסף של רנו או שגם של רכבים אחרים דומים במבנה יתאימו?

פורסם

אתה הולך לפירוקיה אם הרכב שלך ומתאים פגוש אחר על הקיים שיש לך באוטו ,לא משנה מאיזה רכב או שנה ,כמובן שיותר הגיוני שתחפש של רכבים קטנים כמו 106,206,306 ע"פ הגודל החיצוני של הרכב זה צריך להתאים.

פורסם

מוטי

לא כולם עשירים כמוך וקמים בבוקר וניכנסים לאימפרזה STI ונוסעים לעבודה

יש אנשים שאין להם כסף כמוך

ואת השיפור שהצעת אני מכיר אבל הוא לא יפה לדעתי

לא מיסתדר לי טוב העניין עם התולעים....

ואין לי כסף לצבע כחול אז אם בא לך לתת לי איזה תרומה לאיזה פז'ו 106 XSI מה טוב אם לא אז תשמור את הדעות שלך לעצמך

ובקשר למה שטוב לארנק שלי אני כבר היסתדר ....

אז תודה על ה"שיפור" והתגובה המיותרת

ואני מכיר אחד שאומר "אם אין לך משהו חכם להגיד פשוט תשתוק"

זה היה מישתלב מאוד מאוד טוב עם התגובה הטפשית שלך

והמשך ערב מצויין לכולם, אם יש לכם רעיונות נוספים (לא כמו של מוטי ה"חכם" שלנו)

אז בבקשה....

ומוטי זה לא אישי אבל אם יש לך תגובה כזאת אתה יכול להגיד את זה בצורה נחמדה יותר.

פורסם

אפפפ

אני צריך עוב....

פורסם

שלום אסף יש מכל מיני תוספות שאפשר להוסיף לאוטו גם לי יש רנו 5 משופרת יש תוספות שאפשר לעשות בלי השקעה של הרבה כסף !!!

מאיפה אתה בארץ??

פורסם
ואני מכיר אחד שאומר "אם אין לך משהו חכם להגיד פשוט תשתוק"

זה היה מישתלב מאוד מאוד טוב עם התגובה הטפשית שלך

אם יש לכם רעיונות נוספים (לא כמו של מוטי ה"חכם" שלנו) אז בבקשה....

ומוטי זה לא אישי אבל אם יש לך תגובה כזאת אתה יכול להגיד את זה בצורה נחמדה יותר.

אסף, כבר אבותינו אמרו 'סייג לחוכמה שתיקה', ו-'חיים ומוות ביד הלשון'. בלשונו הציורית של חנניה רייכמן ז"ל - 'רוב דיבור יכול לצמוח גם משפע שבמוח, אך לרוב מרבי שיחה, הסיבה היא הפוכה', או - 'את אשר הפיקח מחביא, הטיפש מספר בפומבי'.

אל תיקח קשה את גיבובי השחץ של מוטי - כסף בא וכסף הולך אבל שחצנות וגסות לעולם נשארות, ולא לעולם חוסן. חבל לבזבז אנרגיה על תשובה מתנשאת ונבובה כזו. יותר משתשובתו פגעה בך היא מעידה על אופיו ודרך חשיבתו, וכן על כך שאינו מהסס להפגין את תכונות אופיו השליליות בפומבי.

שפר ויפייף, אם זה מה שעושה לך טוב. הקפד שהתוספות הקוסמטיות שאתה מתכנן לרנו לא תהינה מורכבות באופן רופף ושלא תפולנה בנסיעה או תפרענה ליציבות הרכב.

בהצלחה, יוסי

פורסם

נתחיל בתודה יוסי על התגובה זאת תגובה חכמה תודה לך!

ומתן אני גר באשדוד

אשמח להיעזר בך....

פורסם

יש לי תוספת לטמבון למטה בצבע שחור וזה חלק שיושב עם ברגים אורגינלי

אם אתה מהמרכז אתה מוזמן לבוא לקחת את זה (ללא תשלום)

ולדעתי תעשה קודם פוליש ווקס לרכב, כבר הוא יראה יותר טוב

וכמובן ריפודים חדשים.

אם יש אפשרות למגנזיום סבבה ואם לא יש היום טסות חבל על הזמן כמו המיסתובבות וזה עולה גרושים ועוד כל מיני דגמים.

לגבי הטמבון תשאיר לי הודאה אם את מעוניין רז...

פורסם

בואו נתחיל ככה

אני בן 16.8 רישיון עדיין אין לי

אבל אבאל'ה שלי הביא לי אוטו בשביל שאני יהייה רגוע לפני הרישיון

אני מעוניין לסדר את האוטו כמו שאני רוצה ככה שכשאני יגיע לרישיון אני "יגיע מוכן" בינתיים אבא שלי יסע עם האוטו מידי פעם ממש רק מידי פעם כי יש לו את האוטו שלו ואמא לא נוהגת בכלל ככה שהאוטו מחכה רק לי יש לי 4 חודשים להכין את האוטו אני רוצה לעשות אותו משהו יפה (מה שמאוד קשה לעשות מרנו 5) אבל זה כל היופי בעניין לעשות את מה שקשה.

ורז דבר ראשון אני גר באשדוד .

דבר שני תודה רבה על ההצעה הנדיבה ,אבל אני לא מוכן לקחת שום דבר מאף אחד בלי תשלום זה בטבע שלי ככה אני

אז אם ככה נעשה החלפה תגיד לי איזה אוטו יש לך ותגיד לי אם יש משהו שאני יכול להשיג בשבילך ממש כל דבר אני מיתעסק בהמון תחומים (עד כמה שזה נישמע הזוי לגיל שלי.) אז תבקש משהו ונראה איך ניסתדר.

ומשהו אחרון רז לוי מאיפה אתה בארץ???

ערב טוב לכולם בתודה A.R

פורסם

UPPPPPPPPPPPPPP

בקשה תגובות

• תוכן חדש...