Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3735 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

בקרוב אנו מתחדשים ברכב חדש וההתלבטות היא בין 2

מיצובישי אאוטלנדר Instyle (שבע מקומות)

יונדאי טוסון Open Sky

מה מבין השניים יותר טוב?

אני רוצה לדעת מה מבין השניים יכול להציע את חווית הנהיגה הנוחה ביותר , כל התוספות והאבזור הנוח ביותר שהם מגיעים איתו.

ומי שממליץ אם אפשר גם לדעת מה הסיבה שהמלצתם דווקא על הרכב הזה.

בעיקרון אפשר להציע גם רכבים בסגנון עד 170 אלף בלי חריגה.

תודה לעוזרים!

פורסם (נערך)

לדעתי אתה צריך לשקול גם מאזדה CX5 , ואת אחיו של הטוסון ,הקיה ספורטאז' בגרסת 2.0 LX עם יתרון של מערכות בטיחות מעל כל הקטגוריה.

בין שתי האופציות שציינת , האאוטלנדר יותר חסכוני וה7 מקומות יכול להוות יתרון במכירה.

עריכה אחרונה על ידי yoav911gt2
פורסם
לדעתי אתה צריך לשקול גם מאזדה CX5 , ואת אחיו של הטוסון ,הקיה ספורטאז' בגרסת 2.0 LX עם יתרון של מערכות בטיחות מעל כל הקטגוריה.

בין שתי האופציות שציינת , האאוטלנדר יותר חסכוני וה7 מקומות יכול להוות יתרון במכירה.

אני אברר את העניין, וזה רכב מהליסינג אז לא קריטי דלק/מכירה אז אין צורך להתחשב בזה

פורסם

אם זה ליסינג, אפשר לצרף גם את הפולקסווגן טיגואן (במיוחד אם אתה מחפש ביצועים ואיכות תא נוסעים).

אין צורך לצטט הודעה אחת מעליך.

פורסם (נערך)

לגבי הטיגואן צריך לקחת בחשבון שתוך חודשיים-שלושה מגיע דגם חדש.

לעניינו, מבחינת איבזור הציעו את הספורטאז'.

מבחינת מס'נוסעים- האאוטלנדר

מבחינת "ספורטיביות" - cx5

וכידוע יש גם את הטוסון שהרבה אוהבים את העיצוב החיצוני שלו.

ויש כמובן את הראב 4, כולל דגם היברידי שיקר יותר (מחוץ לתקציב של עד 170k).

עכשיו אני מציע לך ללכת ולבצע נסיעות מבחן בדגמים הללו מהסיבה הפשוטה, רק אתה יכול לדעת מה טוב לך. יכולים להלל דגם מסויים אבל לך מסיבה כזו או אחרת, לא מתאים !!!!

עריכה אחרונה על ידי shai_ka
  • תוכן חדש...