Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3789 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במידה ולא שמתי לב מבקש מהמנהלים להעביר אותו לשרשור הרלוונטי.

בקצרה,

בן 27 מאריאל מחפש עבודה בתחום ריתוך TIG

עיקר העיסוק שלי במקום העבודה הנוכחי הוא נירוסטה, מכונות,מסועים,חילזונות לתעשיית מזון וכימיה.

הרבה רצון ללמוד דברים חדשים.

ניסיון בריתוך נירוסטה כמעט שנתיים.

לא מסגר. לא מכיר ולא מתעסק.

ידע באלומיניום יש, אבל לא הרבה בכלל. מכיבן שאין לנו חומר כזה בעבודה.

מחפש עבודה באיזור המרכז, אפשר גם איזורים אחרים. רק צריך למצוא מישהו מהחברים להיתגורר אצלו בחודש חודשיים הראשונים.

תיק העבודות הקטן שלי,שהיעוד שלו לא היה תיק עבודות, לכן יש שם גם תמונות אחרות

https://www.instagram.com/newworldofdisorder/

יצירת קשר בטלפון שימסר בהודעה פרטית.

תודה לכל העוזרים.

אינסטגרם עם הריתוכים שלי :-D

http://instagram.com/newworldofdisorder

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא מכיר את האיזור שלך אבל אתה עם מקצוע מאוד נדרש. ממליץ לך להתפתח לאלק' ו CO2 וגם מסגרות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
השרשור נמצא בנעוץ. בהצלחה!

אוקיי, תודה רבה.

לא מכיר את האיזור שלך אבל אתה עם מקצוע מאוד נדרש. ממליץ לך להתפתח לאלק' ו CO2 וגם מסגרות.

הבעיה שכשאתה יודע מסגרות, רוצים שתעשה גם ריתוכים, גם מסגרות, ומשלמים משכורת אחת.

מציע לך להפוך למצטיין ומומחה בתחום הריתוך, ירדפו אחריך עם עבןדה.

שלחתי כבר יותר מ 200 פעמים קורות חיים למודעות שונות. עושה רושם שסתם יש מודעות, ולא באמת מחפשים עובדים.

והיום הקש ששבר את גב הגמל...

ראיתי מודעה, ציינו שכר מיקום, הכל מתאים לי, התקשרתי. הפקידה אומרת לי " שמע אתה גר באריאל והעבודה היא בראשון לציון זה רחוק, ניסיתי להסביר לה שאני עם רכב, נייד ואחרי חודש אעבור לגור ליד העבודה אז היא ענתה לי " זה לא ילך נשמה"

כאילו מה?! ההורים שלך אחים!? אני מסביר לך שאחרי חודש אני יעבור לגור קרוב לעבודה! עד אז אין לי בעיה לנסוע

עכשיו זה משאיר אותי במצב מטופש של , אני גר באריאל, בשביל לעבוד במרכז אני צריך לגור במרכז, ובשביל לגור במרכז אני צריך עבודה במרכז שאף אחד לא נותן לי עבודה במרכז כי אני לא גר במרכז...

כולה 50 קילומטר לרוחב ו 500 לאורך ראבבאק, ראשון לציון זה 40 דקות מפה!

פורסם

אם יש לך שעתיים פנויות, אולי שווה לך להגיע למקום ולראות אם יש עם מי לדבר.

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם
אם יש לך שעתיים פנויות, אולי שווה לך להגיע למקום ולראות אם יש עם מי לדבר.

יש לי גם יום שלם אם צריך

הבעיה שזה מודעה של חברת כוח אדם ולא החברה עצמה שמחפשת לכן אין עם מי לדבר...

פורסם

הסיפור הוא פשוט. אתה גר באריאל והעבודה באץראשון. הם צריכים לשלם לץ נסיעות וזה עולה הרבה.

לגבי משכורת אחת, אתה תקבל הרבה יותר לשעה ובשעה הזו או שתרתך או שתעשה עבודות מסגרות אבל זו עדיין שעה.

פורסם

נסיעות עולה הרבה? יש מינימום מקובל בחוק והם לא חייבים לשלם יותר. ובלי קשר כשיש עובד טוב מספיק, משלמים לו נסיעות בדיוק בסכום שהוא מוציא ואפילו יותר (מניסיון) מספיק לראות את כל הליסינגים שמסתובבים בחוץ. ולגבי הבחור שפתח את השרשור, אם אני לא טועה זה לא הפעם הראשונה שאתה פותח שרשור בנוגע למקצוע שלך. כמו שאמרתי לך אז אני אומר שוב, יש דרישה גבוה לאנשים עם ידיים טובות וניסיון. לא מבין את ההתעקשות שלך לא ללמוד גם מסגרות, אתה יודע כמה כסף אתה יכול לעשות מעבודות פרטיות? באמא שלי ה' נותן אגוזים למי שאין שיניים.

פורסם
נסיעות עולה הרבה? יש מינימום מקובל בחוק והם לא חייבים לשלם יותר. ובלי קשר כשיש עובד טוב מספיק, משלמים לו נסיעות בדיוק בסכום שהוא מוציא ואפילו יותר (מניסיון) מספיק לראות את כל הליסינגים שמסתובבים בחוץ. ולגבי הבחור שפתח את השרשור, אם אני לא טועה זה לא הפעם הראשונה שאתה פותח שרשור בנוגע למקצוע שלך. כמו שאמרתי לך אז אני אומר שוב, יש דרישה גבוה לאנשים עם ידיים טובות וניסיון. לא מבין את ההתעקשות שלך לא ללמוד גם מסגרות, אתה יודע כמה כסף אתה יכול לעשות מעבודות פרטיות? באמא שלי ה' נותן אגוזים למי שאין שיניים.

ברור שאני מקבל יותר בעבודות פרטיות, יש לי ציוד ריתוך בבית, בלונים של ארגון רתכת, הכל כמו שצריך, זה ברור שאני גם עובד בעבודות פרטיות, 7200 נטו בעבודה הנוכחית לא יכולים לממן לי הרבה.

יום עבודה בחוץ אני יכול לשבת שבועיים בבית רגל על רגל ומצבי הכלכלי לא ישתנה בכלל.

נייט דרייבר, אין בעיה, הסברתי לגברת שאין לי בעיה לנסוע, שישלמו לי נסיעות כמה שהם מחוייבים על פי החוק, אין שום בעיה עם זה את ההפרש אני אקח על עצמי. (גם עכשיו אני משלם את ההפרש מהכיס שלי)

ואחרי חודש עבודה במשכורת הראשונה אני יעבור לראשון לציון מצידי מעבר לכביש.

היא לא הייתה מוכנה לקבל את זה מבחינתה זה לא מתאים, למה? ככה.

לפעמים יש לי תחושה שמפרסמים מודעות דרושים סתם, ולא באמת מחפשים עובדים.

לא הגיוני ששלחתי יותר מ 200 קורות חיים ואף אחד לא באמת חזר אליי,

בקשר לשעה... לא, אני לא אקבל יותר, זאת הבעיה, משכורת של מסגר בדרך כלל נמוכה יותר ממשכורת של רתך.

הלוואי וזה היה הרבה יותר. ככה לא הייתה לי בעיה לעשות גם וגם, אבל זה לא, וזה הקטע.

זה בערך כמו שאני אגיד שיתנו למהנדס ללכת לנקות שירותים בין לבין, שעה היא אותה שעה.

לפני שבועיים התקשרו אליי מאיזה מטחנת קמח, אמרו לי מחפשים רתך, מסגר, לטובת החזקה של המפעל, גירוזים, תיקונים של מכונות, ואחזקה שותפת.

אחרי שהגברת המאוד נחמדה סיימה לספר לי את העבודה שצריך לעשות.

שאלתי שאלה שמעניינת אותי דבר ראשון אחרי שאני יודע מה העבודה שלי.

"כמה כסף?"

ענתה לי 32 שקל לשעה. זה בדיחה.

בתאוריה כן, יש לך יותר תחומי אחריות, אתה צריך לקבל יותר, בפועל זה לא ככה. מחפשים ALL IN ONE ובחינם רצויי.

ואז כותבים " כל הנתאים הסוציאליים" שזה אומר בגדול, קרן פנסיה ומה שהמעסיק מחוייב על פי החוק.

פורסם

תבין, כמעסיק לא מעניין אותי אם הצמדתי לך מרצדס והלכת עם 2000 שקל הביתה או שבאת ברגל ילקחת 200000 שקל. אותי מעניין כמה אתה עולה לי וכמה זמן תעבוד. כזאתה גר רחוק אתה סימן שאלה.

לגבי ללמוד דברים נוספים אז ידע זה כוח וכוח מתורגם לכסף כולל להפוך לעצמאי,לפתוח מסגריה ולגדול אפילו למפעל מצליח.

פורסם

אני לא מבין את הפיקציה הזו שרתכים מקבלים הרבה כסף, אפילו מידי פעם צצה כתבה בווינט עם טבלאות שכר שלא יביישו את תחום ההיטק, אך בפועל השכר נמוך משמעותית.

לא פעם בחנתי את האופציה הזו וכל פעם אני נדהם מהשכר המגוחך שאנשים עובדים בשבילו, פשוט בזיון ועוד למקצוע מכובד שנחשב ונדרש בשוק.

מה אני מפספס?

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם (נערך)
תבין, כמעסיק לא מעניין אותי אם הצמדתי לך מרצדס והלכת עם 2000 שקל הביתה או שבאת ברגל ילקחת 200000 שקל. אותי מעניין כמה אתה עולה לי וכמה זמן תעבוד. כזאתה גר רחוק אתה סימן שאלה.

לגבי ללמוד דברים נוספים אז ידע זה כוח וכוח מתורגם לכסף כולל להפוך לעצמאי,לפתוח מסגריה ולגדול אפילו למפעל מצליח.

אנחנו בישראל, אף אחד לא ישלם לך, עוד שקלים על זה שאתה גם מסגר גם רתך, ואם זה מה שקורה, למה לי כאב ראש כפול?

כמה זמן אני יעבוד, תלויי במעסיק, אין לי שום סיבה להחליף מקום עבודה טוב, עם משכורת טובה, תנאים טובים, בונוסים, פרמיות.

כפפות ריתוך אין, אני מביא מהבית, כל חצי שנה קונה כפפות ב 160 שקל

מסיכת ריתוך? כמובן שאתה מקבל את הכי זולה ב 30 שקל שלא נוח לעבודה איתה

קניתי מסכה , 1500 שקל.

נעלי עבודה, כמובן שהכי זולות ושוברות את הגב ואת הרגליים.

קניתי מהכסף שלי גם, 300 שקל.

מכנסי עבודה, כמובן שהכי זולות שנקרעות אחרי יומיים, גם את זה הבאתי מהבית, 200 שקל מכנס עבודה בחו''ל בארץ באיזור ה 400

בשביל כלים צריך להיתחנן, בשביל ציוד צריך להיתחנן.

תן לי סיבה לא להחליף עבודה.

אבל ברגע שהכל דחוף לאתמול הכל צריך לעשות מהר מהר, ואפס שקלים תוספת בתלוש, כשמדובר בהכנסה של עשרות מיליונים בשנה... מחפשים מקום עבודה אחר.

אנחנו בישראל עדיין כן? 50 קילומטר לכל כיוון, לא בארצות הברית, מה זה 50 קילומטר40 דקות נסיעה.

שוב, מה אני יכול לעשות... בשביל לעבור לגור במרכז, אני צריך עבודה, ובשביל למצוא עבודה אני צריך לגור במרכז.

לכן הפתרון הוא בחודש חודשיים הראשונים לנסוע על חשבוני ואז לעבור קרוב למקום העבודה.

אשמח לשמוע פתרון לבעיה כדי לא ליהיות סימן שאלה.

אני לא מבין את הפיקציה הזו שרתכים מקבלים הרבה כסף, אפילו מידי פעם צצה כתבה בווינט עם טבלאות שכר שלא יביישו את תחום ההיטק, אך בפועל השכר נמוך משמעותית.

לא פעם בחנתי את האופציה הזו וכל פעם אני נדהם מהשכר המגוחך שאנשים עובדים בשבילו, פשוט בזיון ועוד למקצוע מכובד שנחשב ונדרש בשוק.

מה אני מפספס?

יש משכורות, לא באיזור שלי, זה הכל.

באיזור שלי 7 נטו זה כבר לא מעט, ואם אני עובד כל יום 12 שעות כולל שישי אפשר לסגור עשר בקלות,

45 שקל פלוס לשעה זה לא מילה גסה במרכז הארץ. בצנרת גז טבעי אומרים לך 50 לשעה אתה צוחק והולך הביתה.

עריכה אחרונה על ידי Big_White

פורסם

קודם כל כל מקום סביר יתן לך סינר ושרוולי עור. גם כפפות כנמה שאתה רוצה (כשאתה רק רתך הן באמת מחזיקות הרבה אבל בעבודות מסגרות הן לא חיות שבוע). גם מסיכות רוב המקומות יתו לך מסיכה טובה ולא בגללך אלא כי תיתן יותר תפוקה בלי להתעייף.

לגבי הכנסה או הפסד של העסק אני אגלה לך סוד. אתה לא שותף לרווחים בדיוק כמו שאתה לא שותף להפסדים. גם קל מאוד להסתכל מהצד ולראות סחורה במליונים יוצאת אבל אין לך מושג מה העלויות של ייצור הסחורה (לא רק חומרי גלם ושעות עבודה. יש שכירות, מיסים, פרסום ועוד 1001 הוצאות מסביב).

אתר מרתך רק ארגון (ולפי התמונות אתה רתך בסדר גמור) וזה מאוד מגביל. אם היית מרתך גם אלק' ו CO2 (ששניהם הרבה יותר פשוטים מארגון) השוק שלך היה הרבה יותר גדול.

פורסם

אני יודע מחבר שלי שעובד במסגריה בקרית גת (ממש לא במרכז הארץ) מסגר טוב עושה בין 45 ל 55 לשעה. לפני שעות נוספות. עובדים אצלם אריתראים ב 35 ש"ח

• תוכן חדש...