Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3933 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

 

זה מותקן אצלי באוטו ואשמח לדעת לאן מחובר כל חוט - ניתן לראות בקר בתא המטען עם 6 כניסות:

4 לכ"א מהחיישנים, 1 לצג (כבל שהולך לקבינה) ועוד 1 למתח. הזה של המתח מורכב מ- 3 כניסות של חוט בודד, אך בפועל יש שימוש רק ב-2 הקיצוניים (חוטים שחור ואדום).

1) יש צמה של 6 צבעוניים שמחוברת ביחד ונכנסת לאורות מאחורה, ניתן לראות שהשחור והאדום מהכבל מתח של החיישנים-כ"א מהם מחובר לחוט אחר מה- 6 הצבעוניים בצמה. להבנתי אחד מהם אמור להיות בקרה של אורות רוורס, מה השני?

2) הצמה מתפצלת והולכת לאנשהו למטה במרכב, ונראה שלקחו את הכבל צג (שהולך גם לקבינה) ואת המתח (אדום ושחור) ואת שלושתם חיברו גם כן לפיצול הזה שהולך למטה במרכב. מה זה?

 

בקר.jpgIMG_20151004_115440.jpgרוורס.jpg

 

תודה רבה (אם אבין את זה אוכל להתקין לבד סט אחר של חיישנים ומצלמה סוף סוף),

פורסם

הבקר מקבל פלוס ומינוס מהנורה של הרוורס. זה השחור והאדום שיוצאים ממנו, ומתחברים לצמה הצבעונית.

 

הוא צריך חשמל בשביל לפעול בעצמו, לכן מתעלקים על אור הרוורס, כי מן הסתם הוא נדלק רק כשאתה על רוורס.

 

ארבעת החוטים שייכים לארבעת החיישנים, ABCD. תעקוב אחרי החוטים שלהם ותבין איך המתקין השחיל אותם. הוא הרי היה צריך להכניס את החייוט של החיישנים מהפגוש החיצוני, אל תוך הרכב דרך הפח.

Stay Dirty

פורסם

תודה אסף. מה לגבי הפיצול של הצמה שהולך למטה ולוקח איתו גם את האדום שחור וכבל צג?

כמו כן אני יכול להוסיף לכל זה גם מצלמה באותו האופן? ז"א שוב להתעלק על הרוורס? לא יהיה "עמוס" (כי עכשיו זה 3 במקום 1...)

וגם למה אין שימוש בחוט השלישי? היציאת מתח מהבקר מתאימה ל-3 חוטים ויש שימוש רק באדום ושחור? ניחוש שלי וויתרו על הארקה נכון?

פורסם (נערך)

אין צורך בהארקה זה הכל פלסטיק וגומי, אני מכיר את היחידה שלך, שחור לירוק (מינוס) ואדום לכחול (פלוס) לאור רוורס, צג, 4 חיישנים A-D.

האם מדובר בקיה בתמונה?

 

בהנחה ולא עקבת בעצמך לאן החוטים הולכים, אני מניח כי הם מובילים לחיישנים בטמבון.

עריכה אחרונה על ידי shapin
פורסם

הבנתי תודה, זה פיג׳ו...

רק כמה שאלות קצרות:

1. אז אין בעיה של עומס עם יותר מדי התעלקויות על אותו חוט?

2. הצמה זה בעצם צמדים +|- של 3 האורות וינקר, רוורס ודרך אחורי? יש דרך לדעת כמו שפירטת לגבי הרוורס לגבי הצבעים והפירוש של האחרים?

3. מה האופציה הכי קלה להתעלק על חשמל קבוע בקדימה של הרכב? (עזבו למה אבל רוצה לשים מצלמה מקדימה שעובדת תמיד). פה זה מקרה קל- צמה יחיסת פשוטה של הפנס האחורי...

תודה רבה!

×
×
  • תוכן חדש...