Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3984 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני בטוח שהשאלה שלי כבר נשאלה בעבר אבל אני לא מצליח למצוא תוצאות חיפוש רלוונטיות.

אני מחפש מכון אמין לבדיקה לפני קניה של סיאט איביזה ידנית 1.4 באיזור חיפה קריות ועדיפות למקום שבו יסבירו לי בצורה מאוד ברורה ועמוקה מה המשמעות של הממצאים (לי אין יותר מידי מושג).

תודה רבה.

פורסם

ביצעתי חיפוש באתר (מכון בדיקה מומלץ חיפה).

לא מכיר את קומפיוטסט, אך מההיכרות שלי על שרשורים דומים באזור חיפה, מ.מ.מ. מומלץ עפ"י דעת הרוב. גם אני ממליץ עליהם.

פורסם
תודה, אגב איך מצאת? (שואל ברצינות)

בכל אופן, קיבלתי המלצות על קומפיוטסט - איך הם ביחס ל מממ?

המלצה חיובית על מ.מ.מ. ושלילית על קומפיוטסט.

לקחתי לקומפיוטסט רכב מליסינג לפני כשנתיים, והיה נראה שהם עובדים בשירות חברת הליסינג ולא בשירות מי ששילם להם (אני). ההמלצה שקיבלתי מהם בע"פ היתה רשלנית במקרה הטוב ופושעת במקרה הרע.

פורסם

אני ממליץ על זה שנמצא 50 מטר אחרי מממ.

הרכבים שבשימוש מקום עבודתי נבדקים שם לפני מכירה והם עולים על הכל,ולהדגיש שזו בדיקה מטעם המוכר.

במכון מומלץ פה בפורום עברתי כשמכרתי את המונדאו שהייתה לי , כתבו על הימצאות גזים בנוזל קירור וגזי פליטה בתערובת לא נכונה.

הקונה חש שזה כסתח ולקח את הרכב לבדיקה במוסך פורד - מיותר לציין מה הייתה תוצאות בדיקתם.

• תוכן חדש...