Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4012 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

asset.php?fid=424088&uid=109317&d=1436780314asset.php?fid=424089&uid=109317&d=1436780349

כל המכות האלו כפי שאתם רואים הן אך ורק על ידי ישראלים צדיקים שכל פעם מחזרה לחנייה היית מגלה מכה חדשה.

בתקופה האחרונה זה התחיל להציק לי שכן גם הצבע שלו כבר די מקולף ואני רוצה שלפחות הפח ייראה כמה שיותר נורמלי.

כמה לדעתכם פחח הגון ואיכותי ייקח על דבר כזה?

תודה :)

20150713_122425.jpg

20150713_122437.jpg

פורסם

בתור אחד שבדיוק מסיים לימודי שמאות

אני מאמין שבין 700 ל 1200 תלוי באיכות העבודה

למשל

מתחת לפנס אם אני לא טועה זה כיסוי שאפשר להחליף

את הכנף צריך ליישר וזה לא קל

ליישר את הקשת גלגל

צביעה של החלקים

תוספת צבע טישטוש

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הוא כתב לך בין 700 ל1200, אז 1000 נכנס בטווח הזה, לא?

לך לפחחים באמת ותבדוק.

לך להרבה מקומות, עדיף אפילו בעיר אחרת שקרובה אליך.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

קיבלתי הצעה מפחח שמקום העבודה שלי חברים איתו, ייתן לי "הנחה" ויצא לי סביבות ה1200 שקל.

זה אצל רוב הפחחים כנראה. קצת נראה יקר מדי יחסית למכה כזו אבל מסתבר שצריך ליישר שם כנף וכל מיני שטויות מסביב.

הפחד שלי שיתחיל קילופים או איכות לא טובה אחרי תקופה, ומספיק לי הצבע בגג ותא מטען ומסביב ללוחית רישוי שהלכו לעולמם אט אט.

שווה להשקיע ככה?

• תוכן חדש...