Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4039 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החבילה נשלחה ב- 9 ליוני.

יום למחרת כבר הופיעה באתר של DHL ההודעה הבאה:

Wed, 10.06.2015 10:54 hIPZ-Ffm, Germany

The shipment will be transported to the destination country and, from there, handed over to the delivery organization. (Homepage / online shipment tracking: http://www.israelpost.co.il/itemtrace.nsf/mainsearch?OpenForm&L=EN)

כאשר אני מקליד את מס' המעקב הישראלי, אני מקבל כל הזמן את ההודעה -

"הפריט נשלח מגרמניה ב 10/06/2015". היום אנו כבר ב- 17 לחודש ועדיין אותה הודעה. לא קיבלתי שום הודעה לבוא ולאסוף משהו. כלום. הבעיה היא שאם אפנה לדואר המקומי, התשובה תהיה - מניסיון עבר - לפנות למשלח בחו"ל (כלומר DHL) ו- DHL יגידו כמובן "ב- 10 העברנו החבילה לדואר ישראל, התשובה אצלם".

למישהו רעיון לאן לפנות?

פורסם

אין תשובה חד משמעית לגבי החבילה שלך, כל מה שאתה יודע זה שהיא נשלחה ב 6\10 לארץ מגרמניה.

99.9% זה שהיא נמצאת פה בארץ תקועה במכס או עושה את דרכה אליך על הצבי הדרוס של דואר ישראל.

פורסם

אם זה הסכום והצהרת DHL שהועברה למכס אז זה בטוח במכס.

במיוחד כשמדובר בחלק כזה וגם בסכום הזה.

אני למשל הזמנתי ממיר קטליטי לרכב שלי, הוא ישב חודשיים במכס (ההזמנה היתה דרך BUY2USA)

עד שבוחן של משרד התחבורה הגיע לבדוק אותו באופן אישי.

אז כל שנותר לך זה לחכות ולראות אם יהיה שינוי.

פורסם
אוי. זה מעודד.

יש לי כאזרח פשוט לברר האם אכן כך המצב? יש למכס טלפון שבו גם עונים? פקס?

כמובן.

תוכל לשלוח יונת דואר או לזרז עניינים ולהגיע בשעות קבלת הקהל ביום חמישי ה-10 בכל רבעון בשעות- 23:59-00:00

פורסם

אממ טעות קלה. אני קראתי רק עכשיו את התגובה שלי.

כתבתי חודשיים במקום שבועיים. לא יודע על מה חשבתי...חח.. טעות שלי :oops:

פורסם
ולהגיע בשעות קבלת הקהל ביום חמישי ה-10 בכל רבעון בשעות- 23:59-00:00

:lol::lol::rofl:

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

קודם כל תרגע. בחלק ממדינות אירופאיות DHL משמש גם כדואר רגיל ולא כדואר אקספרס. זה נקרא DHL PACKET. הזמנתי בזמנו משאבת שמן מאוסטריה והיא הגיעה לי עד הבית עם שליח ללא בירבורים מיותרים. תמתין בסבלנות ותראה מה יוליד המחר.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

תכלס אם החבילה בדואר ישראל אז לא פלא שהוא לא יכול לספק לך מידע. גם אתה לא יכול לקבל מידע ואתה גר כאן.

כשחבילה במכס, אין אפשרות לקבל שום סטאטוס. נאדה.

רק לחכות לחבילה שתגיע לסניף, לקבל מכתב בדואר וכו'.

אתה יכול גם לקבל מכתב בדואר מהמכס

עם צירוף טופס למלא ולשלוח למשרד התחבורה שישארו את החלק שלך ואז עם האישור אתה הולך לשחרר את החלק מהמכס בתל אביב.

זה למשל משהו שהיה לי.

פורסם

גבר, יש לך טעות. המכס לא עוצר אף חבילה. להיפך, היו לא מעט חבילות בעברי שהיו חייבות בדמי מכס והם תמיד הגיעו לסניף הדואר הקרוב אליי עם דרישה לתשלום מיסים. מי שעוצר את החבילות זה רשות הדואר שרוצה אישורים רלוונטים ממשרד התחבורה. המכס תפקידו אך ורק למנוע הברחות של טובין לא חוקיים ולקבוע שווי של פריט. זה הכל.

למכס ממש לא איכפת אם אתה מייבא בוכנה, הגה עם כרית אויר וכיוצא בזה. הדואר הוא זה שעוצר את החבילה עוד לפני שהמכס מסתכל עליה בכלל.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• תוכן חדש...