Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4096 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התקנתי לפני שבוע חיישני רוורס הכל טוב ויפה ..אבל הם היו מכוערים כי הם היו בצבע שונה מהרכב.

אז הלכתי לפחח הוא הביא לי צבע בבקבוק לפי קוד הרכב,לקחתי מכחול וצבעתי.

צבעתי 2 שכבות ויצא מצויין!!

אבל החיישנים מזייפים למרות שאם אני שם יד על החיישנים הם מצפצפים אבל שאני נוסע רוורס הם מצפצפים לסירוגין.

יש מצב שהצביעה פוגעת בחיישנים?

פורסם
התקנתי לפני שבוע חיישני רוורס הכל טוב ויפה ..אבל הם היו מכוערים כי הם היו בצבע שונה מהרכב.

אז הלכתי לפחח הוא הביא לי צבע בבקבוק לפי קוד הרכב,לקחתי מכחול וצבעתי.

צבעתי 2 שכבות ויצא מצויין!!

אבל החיישנים מזייפים למרות שאם אני שם יד על החיישנים הם מצפצפים אבל שאני נוסע רוורס הם מצפצפים לסירוגין.

יש מצב שהצביעה פוגעת בחיישנים?

יש מצב גדול.

יש חיישנים בכל מיני צבעים שבאים כבר מקוריים בצבע הרכב ללא צורך בצביעה.

תפנה למתקין אולי הוא יהיה איתך גבר ויחליף לך אותם.

הבעיה שהוא לא חייב.

peugeot 307 2002-> hyundai veloster 2012

פורסם

פעם בדקתי על העניין ואין בעיה לצבוע אותם, הבעיה שעם מכחול כנראה הגעת לשכבה גבוהה ולא אחידה.

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

פורסם

באוטו הקודם פחח צבע לי את החיישנים עם האקדח צבע שהם צובעים את חלקי הפח האחרים ולא הייתה לי שום בעיה, אולי תזמין חיישנים חדשים ותלך לפתח שיצבע לך אותם בלי לקה מעל הצבע ולא צריכה להיות שום בעיה.

• תוכן חדש...