Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4149 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל המשפשפים.

אתחיל ואומר שאינני מחסידי שלל מוצרים ומותגים בתחום הנקיון וההגנה לרכב. אומנם אני שוטף אך ורק ידני עם כפפה של מגוואייר'ס ובדרך כלל משתמש בחומרים ייעודיים, אך עם זאת אני משתדל להמנע מרכישת חומרים יקרים (שכמו בכל תחום אפטרמרקט מפותח גם מפוצצים בשטויות ומיתוסים).

בשתי השטיפות האחרונות השתמשתי ב FAIRY (אני יודע, מעשה נוראי, מחר בבוקר אגלה שהרכב נמס) וגם הפעם האחרונה שיישמתי וקס הייתה לפני חודשיים-שלושה (ותהרגו אותי אבל אני לא מצליח לראות את ההבדלים בין עם וקס לבלי וקס, אולי כי הלקה במצב טוב והצבע חדש. ה"הגנה" אגב שוקס נותן, תסלחו לי, שטויות במיץ).

בכל מקרה והסיבה שלשמה התכנסנו היום היא כי בשתי השטיפות האחרונות, בדלי האחרון של השטיפה ולאחר שכבר שטפתי את הרכב משאריות הסבון, הוספתי 60 מ"ל של חומר הברקה למדיח של SOMAT. מהלתי את החומר במים והרטבתי את כל הרכב. לאחר דקה-שתיים ייבשתי אותו עם ה water magnet.

יש לי תחושה שהרכב מבריק יותר מתמיד. כמו שאמרתי אני לא רואה הבדל בין לפני וקס לאחרי וקס, אבל הפעם נדמה לי שמשהו קפץ לעין. נראה לי שאמשיך עם זה, ממליץ לנסות.

איתמר

7290100928752.jpg

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

איתמר ההגנה שהוקס נותן לי מוכיחה את עצמה כל פעם מחדש בקלות שבה יתושים וכד' יורדים בשטיפה.

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

השאלה אם הנוזל הברקה למדיח רק מבריק את הרכב או גם מגן על הצבע?

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם

על סמך מה אתה אומר שההגנה של ווקס היא שטויות?

בכל אופן,אוטם צבע טוב לא חייב לעלות הרבה,מקל המון על הניקוי וגם מגן על הצבע.

יש חומרים טובים ב100 ש"ח +- שמספיקים להרבה זמן.

חוץ מזה אני לא רואה סיבה טובה להתקמצן על 50 ש"ח ומטה פעם בכמה חודשים על שמפו לרכב.

אם אתה לא רוצה שהצבע שלך יחזור למה שהוא היה לפני הצבע,תשטוף לפחות עם שמפו נורמלי.

במיוחד שזה צבע לא מקורי.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אריק, אני לא מתכוון לפתוח כאן דיון על עולם ה"טיפוח לרכב". דעתי המתומצתת על התחום מצוייה 5 הודעות מעלה, דעה שכנראה לא מוצאת חן בעיני רוב שוכני פורום זה. אני כן אוהב לנסוע ברכב נקי ולכן פתחתי את השרשור הזה, שיתפתי מנסיוני.

למה אני אומר שוקס לא מגן? כי ככה, הוא פשוט לא מגן. על אריזות אפשר לכתוב מה שרוצים, וקס לא נותן כלום למעט ברק ותורם בהחלקת פני הלקה.

ולעניין הצבע המקורי של הרכב אם כבר פתחת את זה, הקפדתי לשטוף אותו רק עם חומרים טובים וויקססתי אותו לפחות פעם בחודש. העניין הוא בלקה שהתקלפה, שום וקס ושום אוטם לא היה יכול לעצור את זה.

לעניין הנוזל הברקה אני מאמין שהוא משאיר על הרכב איזו שכבה כלשהיא, מה שלכאורה נותן מראה רטוב. אין לי מושג לכמה זמן זה מחזיק כי השטיפה הראשונה נהרסה לאחר מספר שעות וגם זו הנוכחית כבר הותקפה על ידי גשם-בוץ של 30 שניות :evil:

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

עם כל הכבוד כי ככה זו לא תשובה, ופה אני אסיים עם הנושא הזה.

אוטם צבע, וציפויי "נאנו" למיניהם מכילים בתוכם מסנני uv.

לצורך העניין יש שרשור מוכר של בחור מפורום דיטיילינג בחו"ל,שהתקלפה לו הלכה והוא שם במקום ציפוי וזה מחזיק כבר שנתיים.

יש חומרים שהם חרטא, ויש חומרים טובים, צריך לדעת במה להשתמש.

ווקס פעם פעם בחודש זה מיותר לחלוטין.

אם אתה כ"כ בטוח בדעותיך תעשה ניסוי ארוך טווח כמו הבחור שציינתי מקודם.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תוכן חדש...