Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4443 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תפס תאוצה הרחפנים האלה

ראיתי פה שיש לאיזה חבר בפורום שהוא העלה סרטים, מישהו שגר בחו״ל, מאז, כבר חודש וחצי ניראה לי. אני קודח על זה בטירוף,

אני גם מחפש ליקנות אבל הגעתי לסכום של 7 אלף שקל בלי הגופרו.

אני 4 פעמיים ביום ביד2, חבר בקבוצות בפייסבוק של רחפנים, ועוז לא מצאתי. ומי שכבר מצאתי שביקשתי ממנו פירוט של חלקים, הוא קיפל רגליים ונעלם

בהצלחה לך:)

פורסם
תפס תאוצה הרחפנים האלה

ראיתי פה שיש לאיזה חבר בפורום שהוא העלה סרטים, מישהו שגר בחו״ל, מאז, כבר חודש וחצי ניראה לי. אני קודח על זה בטירוף,

אני גם מחפש ליקנות אבל הגעתי לסכום של 7 אלף שקל בלי הגופרו.

אני 4 פעמיים ביום ביד2, חבר בקבוצות בפייסבוק של רחפנים, ועוז לא מצאתי. ומי שכבר מצאתי שביקשתי ממנו פירוט של חלקים, הוא קיפל רגליים ונעלם

בהצלחה לך:)

לא ברור לי גם איך הגעת ל 7000 :) תתחיל מזה שתשיג את הרחפן עם הקיט שאתה יכול להאריך טווח מינימאלי כמו הוויז'ן ולגבי זה שלא מוצאים גם אני לא מוצא אבל שבוע הבא צריכים לחזור אלי 3 אנשים שדיברתי איתם ובודקים מה הם יכולים לעשות אגב הוא כן נימכר בארץ פשוט חוטפים אותם יש אנשים שיודעים איך להגניב אותם במכס פאנטום 2 וויז'ן עולה בסביבות 5-5וחצי מי שאומר לך יותר עובד עלייך.. אני יכול לקנות עכשיו ב6.2 יש 2 אתרים שמוכרים אותו בארץ אבל הם גנבים.. בכל מקרה אם אתה מוצא מישהו שמוכר ויש לו עוד אשמח לפרטים גם כנ"ל לגבי :)

פורסם

אני מחפש פנטום 2 רגיל, לחבר לו את הגופרו שלי,

עכשיו תוסיף לזה גימבל , משדר מקלט, מערכת fpv, עוד סוללה,

כמה יצא?

בהתחלה גם חשבתי ללכת על כייון הוויזן 2+

( לא יודע כנראה עבדו עליי או משהו) אבל הצליחו לשכנע אותי שברגע שאני עובר מרחק מסויים, המצלמה כבר לא משדרת בשידו חי לאייפון, דבר נוסף זה שאי אפשר לשפר את הוויזן, הוא בא ככה וזהו, אי אפשר להגיד לו את הטווח טיסה למשל

אני אשמח לקבל גם מוכרים אם יש לך

פורסם

מי אמר לך שאת 2 וויז'ן אתה לא יכול לפרק? בטח שאתה יכול תוציא תמצלמה תשים איזה שאתה רוצה ועד 300 מטר אני לא חושב שתהיה בעיה בצילום

פורסם

אף אחד לא אמר לי שאי אפשר לפרק, למה לפקר? גם המצלמה של הויזון יא מצלמה טובה,

לי אמרו שי אפשר לשפר את הוויזן, כמו להגדיל את הטווח טיסה וכאלה, כמו כן גם שבמרחק מסויים המצלמה כבר לא משדרת לטלפון את הטיסה וזה קצת מבאס,

פורסם (נערך)

טווח הטיסה (שליטה ברחפן) זהה בדגם הויז'ן ובדגם הפאנטום 2, יש להם אותו משדר (שלט) ואותו מקלט.

אכן טווח הוידאו עומד על 300 מ' שלטעמי זה מעט מדי, בייחוד מכיוון שימים עם מזג אויר מעונן ורוחות וכו' ישפיעו ויקצרו את טווח השידור עוד יותר.

עריכה,

מאחר וקיבלתי במתנה מחבר מסך חדש ומשדר וידאו חדש ל-FPV המסך שרכשתי וכן המשדר וידאו המקוריים שלי כרגע אינם בשימוש, אם מישהו מעוניין לרכוש במחיר אטרקטיבי מוזמן ליצור איתי קשר בהודעה פרטית (הם בני פחות מחודשיים).

עריכה אחרונה על ידי edan82

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...