Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4452 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בימים חמים בדרך כלל, כשאני מפעיל מזגן ברכב,

אני שם לב שיש ריח חריף של דלק ברכב, הן מבפנים והן מבחוץ (בעיקר מבחוץ).

כנ"ל מי שנכנס לרכב מתריע בפניי על הריח החריף... :?

מה זה יכול להיות לדעתכם? מה אתם ממליצים לעשות? מזכיר כי מדובר בסוזוקי בלאנו (97)

תודה רבה

פורסם

ראשית בדוק מתחת למושב האחורי שהמשאבת דלק לא נוזלת. אם תקין המצב בדוק את הצינורות דלק בתא המנוע ועד המיכל. כמו כן כדאי לבדוק גם את הקאניסטר.

פורסם

אגב, שאני פותח את המכסה דלק (לתדלק לדוגמא) יוצא משם אוויר/לחץ בכמות מטורפת.... קשור ?

--

נ.ב - למנהל היקר שערך לי את הנושא, אשמח שתשנה את הכותרת ל"חריף" ולא "חריך", כפי שנכתב על ידי במקור.

פורסם

מישהו יכול לענות אם יש קשר?

"אגב, שאני פותח את המכסה דלק (לתדלק לדוגמא) יוצא משם אוויר/לחץ בכמות מטורפת... קשור?"

פורסם

תקין, לחץ אוויר שיוצא מהטנק בעת פתיחת מכסה טנק הדלק, ברכב מוזרק, הוא מצב תקין.

הקשב ובצע את ההמלצות שקיבלת, ופרק את המושב של ספסל אחורי, ובדוק אם נזילה בצנרת בחיבור למצוף ולמשאבת הדלק.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

שלום רב !

ולשאלתך בפרטי מה זה רכב מוזרק, כוונתי שאין קרבורטור ברכב אלא ראש הזרקה או מזרק לכל צילנדר .

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...