Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קסרה 01 - פירוק קונסולה בין 2 המושבים

cocus
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4074 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום,

ברכב שלי יש קופסת איחסון בין 2 המושבים הקודמיים, המכסה שלה יצא מהמקום וברצוני להרכיב אותו בחזרה.

הגעתי למוסך של סיטרואן בק.חיים ואמרו לי שהם לא ממש יודעים למה המכסה לא יושב טוב וצריך לפרק שם את הכל כדי לראות איך זה מורכב. לא היה להם זמן אז הם לא קיבלו אותי.

אני מנסה לפרק את זה בעצמי (את כל הפלסטיק הארוך מלוח השעונים ועד התא האחורי). הגעתי לשלב שבו נתקעתי. זיהיתי שיש חוטים שיוצאים מרצפת הרכב לתוך הכפתורים של החלונות האחוריים, וכל ניסיון לנענע את היחידה הזאת ולהוציא אותה החוצה לא צלח. היא מתרוממת ויוצאת מהמקום, אבל לא יוצאת לגמרי כדי שאוכל לראות מה קורה שם.

מה עוד צריך לעשות כדי להוציא אותה?

תודה.

WP_20140120_005.jpg

WP_20140120_006.jpg

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...