Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4630 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,שישי האחרון הרכב קיבל פינוק של שואב,ניקוי פלסטיקה ומריחת חומר מגן CG,ולבסוף שטיפה חיצונית,אני ממש נהנה להסתכל על הרכב לאחר השטיפה,ניתקלתי ב2 מכשולים בזמן השטיפה,הריפוד של המושב יש עליו עיגולים כאלה שניראים כמו כתם כלשהו שבאים וחוזרים לאחר כשבוע בערך שאני לא שם חומר כמו קצף של STP,לאחרונה ריססתי גם APC של מגווירס בדילול 1:10 עם מיקרופייבר והכתם לא נעלם,יש לכם ניסיון עם המוצר ?Chemical Guys Lightning

בנוסף נסיתי לנקות את אבק הבלמים שהצטבר על הטאסות עם APC של מגווירס בדילול 1:4 עם קרצוף של מברשת חזקה וקשה,ירד טיפה מהלכלוך אבל נישאר עוד הרבה ממנו,אפשר להשתמש עם תכשיר של ג'אנטים עבור הטאסות?,אם כן יש משהו מומלץ במיוחד שישמש אותי גם כשאני ירכיב ג'אנטים?

אני מחפש משהו חזק שיעשה את העבודה מבלי לסכן את הצמיגים או את הצנרת גומי שנימצאת באיזור הגלגלים

סונקס או ?Meguiar's Whell Brightener

או שיש משהו אחר בכלל שאתם ממליצים עליו?

אשמח לעזרה בנושא,תודה רבה ושבוע מעולה!

m7kj.jpg
פורסם

APC של מגווירס לכתמים קשים מומלץ לדלל ביחס 4-1 ולא 10-1 שזה רק ללכלוך קל.הוא די בטוח על ריפודים גם ביחס 4-1 לשטוך היטב עם מים נקיים לאחר דקה.

פורסם

לניקוי המושבים אני ממליץ על קרבונה של יעקבי, מוצר שקצת קשה להשיג אבל הוא הטוב ביותר שניסיתי.

לניקוי הג'אנט, לטעמי רמת היסודיות של הנקיון מושפעת יותר מהמברשת ופחות מהחומר, מברשת קוסמטית עבה רכה ומרובת סיבים תעשה את העבודה.

משהו כזה

wheel_brush.jpg

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

פורסם
APC של מגווירס לכתמים קשים מומלץ לדלל ביחס 4-1 ולא 10-1 שזה רק ללכלוך קל.הוא די בטוח על ריפודים גם ביחס 4-1 לשטוך היטב עם מים נקיים לאחר דקה.

תודה על התייחסותך,לדעתך מה הדילול שצריך עבור הבד שנימצא בגג הרכב?

m7kj.jpg
  • תוכן חדש...