Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4779 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני מודע לכך שאין לבקש המלצות למתקינים בפורום וקראתי את מקור ההחלטה המוצדקת.

לי יש שאלה באופי קצת שונה:

קיימים שני דברים שאני רוצה לעשות במכה (כי הגיוני שזה יעלה פחות ומדובר באותו נושא - חשמל)

1. יש לי סאב 120 וואט (חיברתי את המגבר אליו), ומערכת. השירות הדרוש - חיווט RCA ובקרה וכבל כח לתא מטען. איזה עובי כבל כח לדעתכם צריך? חשבתי על לפסוח על התקנת קבל. וחשבתי גם לעשות את זה בשיטה של שקע-תקע בתא מטען כדי שהסאב יהיה בר ניתוק למקרה שאצטרך את כל תכולת תא המטען. (החיווט אני מעוניין לקנות מהמתקין)

2. להעביר כבל במתח 5V לאיזור המראה (דרך איזור בו קיימת כבר התקנה של חיישני רוורס), אחרי סוויצ', בשביל מצלמת דרך. את הכבל אני יכול לספק ומדובר בזרם נמוך (עד ~1A)

האם תוכלו בבקשה לעזור לי עם:

כמה בערך שירות כזה יעלה לי (כולל החיווט לסאב)? אני פשוט רוצה להמנע מסקר מחירים נרחב אבל גם לא רוצה שיעשו עליי קופה.

האם אתם מכירים מקום בחיפה אשר שיכול לסגור לי את זה? (בלי חוו"דים...)

תודה רבה :-D

פורסם

בנתיים מצאתי ערכת התקנה - alexsander.co.il/product.aspx?p_id=9633

נראה לי קולע במה שאני צריך.. מה אתם אומרים (במידה ואת החיווט איני קונה מהמתקין)?

• תוכן חדש...