Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4775 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
סלח לי אבל אתה באמת לא יודע לבצע אבחנה פשוטה בין המקרים.

בגלל שקרתה לך סיטואציה לא נעימה שבה השוטר לא התנהג במצופה ממנו, זה הופך את השוטר המצולם לשוטר גרוע?

איך בדיוק אתה מצפה ממנו להתנהג, כאשר הוא ניצב מול חשוד בגניבה, בורח בריצה(כנראה לא כל כך תמים), מקלל ומתנגד למעצר.

לדעתי, השוטרים נהגו כלפיו ברחמים, מגיע לו יחס הרבה יותר גרוע ממה שקיבל.

הנחיתה של השוטר עליו הייתה חצי נחמה, לפחות קצת כאב לו מהכאפות שהשוטר נתן לו, הגיע לו הרבה יותר ולו רק בגלל איך שהעיף את הקטנוע ביחד עם הבחורה, זה אומר די הרבה על הסמרטוט הזה.

אני יענה לך תשובות לפי סדר ההודעה שלך, משום מה לא עובדת לי העריכה.

1.אני הבאתי לך דוגמה מצויינת, שוטר שמקלל גנב כאילו הוא בשכונה לא יפחד מחר לעשות את אותו הדבר לאזרח מסכן שהוא עצר על עבירת תנועה או דבר פעוט אחר.

2.אז אתה מודה שהמצב של השוטרים כל כך עגום והם עושים מה שבא להם, עד כדי כך חייב מצלמה בכל מפגש עם שוטר או משהו בסגנון להוכיח ששוטר לא תוקף אותי מילולית ועושה את עבודתו כראוי.

3.תראה לי איפה רשמתי שיש לי אמפתיה לגנב, הלוואי שהוא ישב בכלא על כל מה שהוא עשה, רשמתי הלוואי את השוטר הוא יעמיד במקום, ולקרוא לי גנב על גבי הפורום לא נראה יפה מצדך, במיוחד שיש פה אנשים שמכירים מחוץ לפורום שיגידו לך שאתה טועה.

4.אתה כנראה שכחת שבאמריקה כמעט כל אזרח יכול לקנות חוקית אקדח בכמה מאות דולרים ולהתחיל לירות עליהם.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

1.אני הבאתי לך דוגמה מצויינת, שוטר שמקלל גנב כאילו הוא בשכונה לא יפחד מחר לעשות את אותו הדבר לאזרח מסכן שהוא עצר על עבירת תנועה או דבר פעוט אחר. אתה מכליל ויוצא מתוך נקודת הנחה שכל השוטרים רעים ולא יודעים מתי להיות אגרסיבים ומתי להיות מנומסים, במקרה הזה השימוש בכוח היה סביר לחלוטין לדעתי.

2.אז אתה מודה שהמצב של השוטרים כל כך עגום והם עושים מה שבא להם, עד כדי כך חייב מצלמה בכל מפגש עם שוטר או משהו בסגנון להוכיח ששוטר לא תוקף אותי מילולית ועושה את עבודתו כראוי. אני לא מודה בכלום, אני רק ציינתי שעל פי המקרה שצולם, השוטר פעל כשורה. נכון שאנחנו רואים יותר ויותר מקרים של שוטרים רקובים, אך אין זה מעיד על הכלל

3.תראה לי איפה רשמתי שיש לי אמפתיה לגנב, הלוואי שהוא ישב בכלא על כל מה שהוא עשה, רשמתי הלוואי את השוטר הוא יעמיד במקום, ולקרוא לי גנב על גבי הפורום לא נראה יפה מצדך, במיוחד שיש פה אנשים שמכירים מחוץ לפורום שיגידו לך שאתה טועה.איפה ראית שקראתי לך גנב, אנא ממך צטט לי את השורה ומבטיח לך שאתנצל, אני חושב שאתה מתבלבל פה.

4.אתה כנראה שכחת שבאמריקה כמעט כל אזרח יכול לקנות חוקית אקדח בכמה מאות דולרים ולהתחיל לירות עליהם.לא דיברתי בכלל על אמריקה, אין לי מושג מה הולך שם, כרגע אנחנו בישראל ואין צורך לבצע השוואות לא רלוונטיות, שם החוקים שונים והתגובות למקרים שונות.

12345

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

ליאור, הוא ציטט אותך בטעות והוא ניסה לצטט אותי.

1.אני הבאתי לך דוגמה מצויינת, שוטר שמקלל גנב כאילו הוא בשכונה לא יפחד מחר לעשות את אותו הדבר לאזרח מסכן שהוא עצר על עבירת תנועה או דבר פעוט אחר.

2.אז אתה מודה שהמצב של השוטרים כל כך עגום והם עושים מה שבא להם, עד כדי כך חייב מצלמה בכל מפגש עם שוטר או משהו בסגנון להוכיח ששוטר לא תוקף אותי מילולית ועושה את עבודתו כראוי.

3.תראה לי איפה רשמתי שיש לי אמפתיה לגנב, הלוואי שהוא ישב בכלא על כל מה שהוא עשה, רשמתי הלוואי את השוטר הוא יעמיד במקום, ולקרוא לי גנב על גבי הפורום לא נראה יפה מצדך, במיוחד שיש פה אנשים שמכירים מחוץ לפורום שיגידו לך שאתה טועה.

4.אתה כנראה שכחת שבאמריקה כמעט כל אזרח יכול לקנות חוקית אקדח בכמה מאות דולרים ולהתחיל לירות עליהם.

1. אל תשווה שוטר שעומד מול ערס גנב שמתחיל להתבכיין ומתנגד למעצר, לשוטר שעומד מול אזרח פשוט ותמים. אני מתערב איתך שאותו שוטר לא היה עוצר סתם מישהו ברחוב ומתחיל לקלל אותו. במקרה שלך, היה משהו לא תקין ואני לא חולק על כך.

2. אני מרגיש בטוח בסביבת שוטרים, בגלל שאני עד על בסיס קבוע על התנהלותם וצורת עבודתם במסגרת ההתנדבות שלי. אני מבטיח לך שהשוטרים שאני מכיר לא יקללו אדם סתם ככה. אם אתה לא מרגיש בטוח בסביבת שוטרים, אז תשיג מצלמה. זאת העצה שלי אלייך. אני אכן מסכים איתך שאם אתה לא מרגיש בטוח בסביבת שוטרים אז נעשה לך איזשהו עוול וצריך לבדוק ולתקן את זה. אזרח לא צריך להסתמך על מצלמה במפגש מול שוטר, אבל בכל מקרה, כרגע אם אתה מפחד, זה מה שיוכל לעזור לך. ובכל מקרה גם אם אתה שונא שוטרים, תתנהג יפה. שוטר הוא קודם כל בן אדם, הרבה לפני שהוא מנ-מניאק.

3. קודם כל, ממש לא קראתי לך גנב ואם זה מה שהבנת מהודעתי אני מתנצל. אני פשוט לא הבנתי איך החלטת להטפל על שוטר שאומר משהו לא במקום (מסכים איתך שזה לא לעניין, בעיקר בגלל שיש אנשים שיעדיפו להטפל לביטוי הקטן הזה ולא להתנהגות השפלה של הערס וחברתו...) במקום להתייחס למעצר היפה והיעיל. בסופו של יום קריאות של אנשים (כמו הקריאות שלך) עוד יכולות לגרום למערכת המשפט להקל בעונשו של הdouche bag. באותה מידה הוא גם יוכל לטעון לאלימות משטרתית על הכאפה הקטנה שהשוטר עם הקסדה נותן לו בהתחלה כשהוא מתנפל עליו. זה לא עוזר, בקיצור. אתה בוכה כאן על התנהלות של שוטר מול עבריין שבארצות אחרות היו נשברות לו הרגליים.

4. אתה צודק. בכל מקרה, הבאתי את הדוגמא כמידתיות. אני לא בטוח אם באמריקה הכל מושלם מהבחינה הזאת, אבל דבר אחד אני יודע: לשוטר צריך להתנהג ולהתייחס בכבוד, כל מילה של שוטר צריכה להראות בעיניי האזרח כמילה של אלוהים. כי זה תפקידו של שוטר, לעשות סדר. אם יש טענות מעבר, יש ערכאות שניתן לפנות אליהן. כמו הבחור עם הDVR והשוטר שעצר אותו על כלום מלפני כמה ימים, הוא שתק ואמר אני לא מתווכח איתך ופירסם לאחר מכן את הדו"ח. יצא גדול. הקשיב לשוטר שניצל את סמכותו (או שעשה טעות אידיוטית לאללה) ולאחר מכן יצא גדול.

שוב, מזלו של האפס שהוא במדינה של נמושות. במדינה שבה לשוטרים יש כח היו גם שוברים לו את הרגליים ומהפחד אחרים דומים לו לא היו בורחים.

פורסם
שוב אני חוזר. בנאדם נורמלי לא היה נכנס בכלל לסיטואציה כזאת. גם אם הוא היה עובר על החוק, הוא לא היה בורח משוטרים ו/או מתנגד להם.

ועדיין גם בלי לברוח, הוא היה חוטף גז מדמיע וכל מיני חישמולים, כולל אלה שיבואו להגן עליו.

במקרה המדובר, עד ששמו לו איזיקים יחסית לקח זמן, התוכחו איתו אם כן יכנס או לא יכנס לניידת והחברה שלו באה לא פעם אחת להציק לשוטרים והם עוד התוכחו איתה שתלך משם.

זה מה שמציק לי, שעבריין מקבל יחס הרבה יותר קל מאשר אדם נורמטיבי שנקלע לסיטואציה דומה ומתנגד פחות.

ואל תגיד לי שזה לא קרה, בשנה האחרונה נראו מספר מקרים בטלויזיה של אנשים נורמטיבים שהוכו רוססו וחושמלו על ידי שוטרים רקובים, וזה כולל גם את הסובבים שבאו להגנתם של אותם אזרחים.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

הנחת היסוד שלך, שבה שוטרים מתייחסים לאזרח המצוי יותר באגרסיביות ועם ערסים עבריינים הם יותר עדינים היא שטות מוחלטת.

חבל להמשיך לפמפם אותה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...