Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4805 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

ברשותי אופל קורסה 1995, ידנית 1.4.

היום בנסיעה עירונית איטית המנוע נכבה. כשניסיתי להתניע אותו ממצב של הנורות הדלוקות הוא לא התניע (השמיע צליל של התנעה של הסטרטר הכל טוב ויפה רק לא התניע). כאשר כיביתי את המנוע לחלוטין וחיכיתי מספר דקות הרכב התניע.

הגעתי לחניה, השארתי את הרכב לכל היום, חזרתי אליו התנעתי והכל עבד כמו שצריך אחרי 2 דקות של נסיעה עוד בחניה הרכב שוב נכבה, שוב ממצב של הנורות הדלוקות הוא לא התניע ושוב רק אחרי כיבוי מלא והמתנה של מספר דקות הרכב התניע שוב.

 

מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה? חשוב לציין שהרכב התחמם די הרבה לאחרונה, לא בטוחה אם זה קשור.

היו בעיות של כיבוי בעבר באמצע נסיעה (לרוב אחרי דלק לא משהו כנראה או כאשר בזבזתי מעבר לחצי מיכל, הבעלים הקודמים של הרכב ציינו שיכול להיות שיש שם די הרבה זבל בתחתית של המיכל אז לרוב אני משתדלת שלא להרוקן אותו יורת מדי), אבל הרכב תמיד התניע מיד.

 

תודה רבה

פורסם

צריך לבדוק אם מיתקבל ניצוץ לפלאגים בזמן נסיון ההנעה. לבדוק שמשאבת הדלק מתפקדת ומייצרת לחץ כמו שצריך. קצת קשה לאבחן דרך המחשב . האם קיים מחסור תמידי בנוזל קירור? האם הטורים מחזיקים יציבים שהרכב בסרק?

פורסם

היי מאור,

תודה על התשובה. אכן היום היינו במוסך, החליפו פילטר דלק, קצת קשה לי להאמין שרק זה הוביל לבעיות הללו אבל נקווה ונראה.

×
×
  • תוכן חדש...