Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4813 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חלקכם בטח נתקלתם בשרשור בו שאלתי לגבי שיפור קליטת רדיו - אני מאלה שיש אצלם מוזיקה בבית תמיד. כשאני רוצה לשמוע מוזיקה אני מאוד אוהב רדיו, הקשבה למוזיקה זה דיסקים. פה ושם יוטיוב, פה ושם רדיו פרדייז ושאר אונליינים.

אין לי טלויזיה, כך שזה המצב מרבית הזמן שאני בבית. בנוסף אין לי מחשב קבוע, רק נייד. הוא נע בין שולחן הסלון לשולחן העבודה למרפסת, כך שחיבור קבוע מחשב/רסיבר אינה אופציה, וגם כבל ארוך לא ממש מתאים לי.

 

רכשתי באיביי מקלט בלוטות' של Belkin. מה אומר - רכישת השנה מבחינתי! מוצר פשוט, קטן ואלגנטי, מתחבר לרסיבר באמצעות כבל RCA (יש גם כבל PL קטן בחבילה), ועכשיו אני יכול לנגן מוזיקה מהאייפון או מהמקבוק מכל מקום בבית. המכשיר עובד עם כל המכשירים המשדרים A2DP, ממש כמו הדיבורית שלכם ברכב.

 

החיבור מיידי ויציב, איכות הסאונד טובה - אמנם אני שומע הבדל מינורי בין חיבור ישיר עם כבל לבין הבלוטות', אבל זה זניח לגמרי מבחינתי, ממילא זה עבור מוזיקת רקע וסרטים. הבעיה היחידה היא דיליי קטן בסאונד, בצפייה בתכני אונליין זה יכול להציק (משום מה יש כאלה שהדיליי מוחשי יותר בהם ויש כאלה שאין בעיה). סרטים הנמצאים על המחשב ממילא ניתן לשנות את תזמון האודיו, גם כאן לא תמיד צריך. אני מנחש שזו בעית אי עקביות במקלט, ולא קשור לתוכן הנצפה.

 

בקיצור, לאחר ההיכרות עם Tunein אני מוצא את עצמי רוב הזמן עם סטרימינג, מי צריך רדיו ישראלי! (אם כי יש שם גם את כל התחנות הישראליות, כשמתחשק. בנוסף נראה לי שקליטת הרדיו השפרה עם הנחת המקלט על הרסיבר, אם כי מאוד יכול להיות שזה מרפי בא לצחוק עלי שוב). חזרתי לסטייה הישנה והאהובה שלי, קאנטרי ובלוגראס, ועכשיו אני חייב לקנות בנג'ו.

 

banjo%2Bnegro-playing-banjo.jpg

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

×
×
  • תוכן חדש...