Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4823 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

אני יודע, יודע; נפתחו אינספור שרשורים ואמור להיות המון חומר כאן בפורום. אבל לצערי לא הצלחתי להבין מי נגד מי, כמו כן אני מניח שהנושא דינמי. אני לפני החלטה של רכישת 3 מכשירים חכמים לבני המשפחה; מכשירים בסיסיים כגון סמסונג פוקט או מיני, אני עוד לא סגור על הדגם (כאן דווקא הצלחתי להיעזר בכם מאד בפורום). את המכשירים ארכוש בחנות של טלפונים.

השאלה היא עם איזו חברת סלולר כדאי לפצוח ברומן כיום? מי הכי אמינה מבחינת התשתית והשרות, כמו גם למי המחיר הטוב ביותר כמובן?

במה כרוכה החלטה שכזו? איך מתבצע תהליך שכזה? האם מדובר רק ברכישת כרטיס סים למכשירים החדשים שלי?

תודה מראש.

פורסם

מה תחזית צריכת זמן האויר והנתונים לכל קו?

האם יש חיילים משפחה?

כיום יש 3 חברות סלולר בפרישה מלאה, שתיים בשלבי פרישה עם נדידה על גבי רשתות ותיקות ו-3 חברות וירטואליות.

מבחינת הפרישה כל החברות דומות. עם זאת, אישית, חוויתי בעיות טכניות ב"גולן" (המסתמכת במידה רבה על רשת סלקום). הסיבה לא ברורה לי, ולאחר שלא קיבלתי מענה לבעיה ניידתי מהם שניים משלושה קוים.

נכון להיום ההצעה הזולה ביותר היא זו של אורנג'\012, במיוחד אם יש חיילים. להוט יש מבצע טוב מאוד אולם אם אתה רוצה להנות ממנו עליך לרוץ עכשיו לקניון ולבצע את הניוד, כיון שהמבצע נגמר מחר. גולן ועוד כמה חברות מציעות חודשיים חינם אבל בתום החודשיים המחיר הופך מלא, כך שבטווח של כמה חודשים עדיין מבצעי הוט ו-012 עדיפים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...