Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4809 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

כמה צריך לעלות החלפת מדחס מזגן בסוזוקי בלנו שנת 99?

הבנתי שאחרי ההחלפה צריך למלא גז, ועוד משהו לגבי ואקום ושמן.

האם 1200 ש"ח נשמע מחיר סביר? עוד לא בדקתי אם זה מדחס מפירוק או משופץ

תודה

פורסם

ההצעה המקורית היא על מדחס חדש עם אחריות. יש אפשרות לשים מדחס מפירוק אבל זה חתול בשק ואני מתלבט...

מצד אחד לא יודע עוד כמה זמן אחזיק את הרכב ואז חבל להשקיע במדחס חדש. מצד שני מדחס מפירוק או משופץ יכול להתקלקל אחרי חודש ואין אחריות...

פורסם

שלום ...

אני צריכה להחליף מדחס ברכב מדחס מזגן בסוזוקי בלנו שנת 99...

הציעו לי באור יהודה 2500 שח !!!

אני רואה באתר שלכם תכתובות על סכומים נמוכים הרבה יותר ...אני באזור קרית אונו /פתח תקווה אשמח לקבל עזרה

תודה רבה ושבוע טוב.

פורסם

שלום, תחפשי בפורום עופר קצב, החליף לי מדחס ברנו מגאן לקח לי 1000 שקל כולל מעמ ואחריות ל8 חודשים מדחס משופץ עובד פיקס כבר 10 חודשים. פירוק זה חרא

מה הוא לוחש בלילה, מה הוא לוחש?

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
שלום, תחפשי בפורום עופר קצב, החליף לי מדחס ברנו מגאן לקח לי 1000 שקל כולל מעמ ואחריות ל8 חודשים מדחס משופץ עובד פיקס כבר 10 חודשים. פירוק זה חרא

שחר קודם כל תודה רבה

היום שישי הייתי אצל עופר קצב

ואכן שירות ומחירים ללא תחרות

מדחס משופץ/ אחריות 8 חודשים / מייבש וגז 1000 שח שזה מחיר שלא היה בשום הצעה משום מקום

תודה רבה ואני אמליץ עליו בחום ....אז תודה רבה , גלית

פורסם
ההצעה המקורית היא על מדחס חדש עם אחריות. יש אפשרות לשים מדחס מפירוק אבל זה חתול בשק ואני מתלבט...

מצד אחד לא יודע עוד כמה זמן אחזיק את הרכב ואז חבל להשקיע במדחס חדש. מצד שני מדחס מפירוק או משופץ יכול להתקלקל אחרי חודש ואין אחריות...

שלום איתי

בשישי הייתי אצל עופר קצב במושב גנות

שירות ומחירים ללא תחרות

מדחס משופץ/ אחריות 8 חודשים / מייבש וגז 1000 שח שזה מחיר שלא היה בשום הצעה משום מקום

ממליצה בחום , גלית

• תוכן חדש...