Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4853 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שאני רואה יש פה אנשים בעלי הבנה עמוקה ביותר.

איו בכוונתי שתפתרו לי את הבעיה דרך האינטרנט. אלא ודאי בטיפול בהקדם האפשרי.

אבל אשמח לקבל הכוונות ממכם בעלי הידע הרחב.

אז ככה, הרכב ברגיל מוציא עשן שקוף, ואין בנראה שום דבר חריג.

סימן אזהרה כתום מופיע לפעמים (בצורת מנוע) ובלי או עם קשר הרכב מוציא לפרקים עשן לבן סמיך יחסית.

לא מצאתי שום מכנה משותף לכל אותם פעמים שזה קרה, המנוע היה במד החום כרגיל ואף טיפה פחות מהאמצע.

הדבר מפריע לי הן בידיעה שזה מזיק לסביבה, והן בידיעה שעלולים להוריד לי את הרכב מהכביש.

נ.ב. מד החום לפעמים נדירות יחסית עולה בחום קצת יותר מהחצי, בין החצי לשלושת רבעי.

אשמח לקבל את דעתכם בעניין. תודה.

פורסם
כמו שאני רואה יש פה אנשים בעלי הבנה עמוקה ביותר.

איו בכוונתי שתפתרו לי את הבעיה דרך האינטרנט. אלא ודאי בטיפול בהקדם האפשרי.

אבל אשמח לקבל הכוונות ממכם בעלי הידע הרחב.

אז ככה, הרכב ברגיל מוציא עשן שקוף, ואין בנראה שום דבר חריג.

סימן אזהרה כתום מופיע לפעמים (בצורת מנוע) ובלי או עם קשר הרכב מוציא לפרקים עשן לבן סמיך יחסית.

לא מצאתי שום מכנה משותף לכל אותם פעמים שזה קרה, המנוע היה במד החום כרגיל ואף טיפה פחות מהאמצע.

הדבר מפריע לי הן בידיעה שזה מזיק לסביבה, והן בידיעה שעלולים להוריד לי את הרכב מהכביש.

נ.ב. מד החום לפעמים נדירות יחסית עולה בחום קצת יותר מהחצי, בין החצי לשלושת רבעי.

אשמח לקבל את דעתכם בעניין. תודה.

בוקר טוב

עשן לבן בדיזל הוא בדרך כלל תוצאה של חדירת אויר למערכת . בדוק אם אין דליפות או הזעות של סולר בחיבורי הדלק .

לא אמרת לנו איזה מנוע מורכב אצלך, בכל מקרה הייתי מתחבר לסקנר במוסך.

שיהיה לך חג פסח שמח

• תוכן חדש...