Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4873 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן לכולם,החלטתי לקנות מסרק הגה חדש מהיבואן.

מבקש המלצה לבעל מקצוע סובלני,איכותי,ואמין בעבודתו.

ישנם כמה שינויים במבנה הרכב,וכמה תוספות יחודיות ברכב שאני מעוניין שיפורקו ויורכבו מחדש בצורה מקצועית לחלוטין.

אגב,האם ניתן לקבל זיכוי במידה ואתן לו את מסרק ההגה הישן שלי?

הרי אני קונה מסרק הגה חדש ונשאר אחד נוסף,מהו ערך הזיכוי שניתן לקבל בדרך כלל?

פורסם

אם מורידים טרברסה כדי להחליף מסרק אז תעשה את העבודה אצל מכון פרונט ואז כבר יבצעו כוונים בסיום העבודה

על המסרק הישן לא נותנים שם זיכוי והוא בדרך כלל הולך לפח או לג'נקיית ברזל של המוסך

פורסם

כיוון פרונט לא משהו בעל ערך עליון אצלי,כיוון פרונט אני יכול גם לקבל בחינם.

יותר חשוב לי עבודה מקצועית ואיכותית,אגב מה עלות העבודה להתקנת מסרק הגה? טווח משוער כמובן,ידוע לי שיש תזוזה בין המחירים בין בעלי מקצוע שונים.

יש למישהו המלצה למקום מסוים?

פורסם

כוון פרונט זה עניין חשוב מאוד

זה עבודה של מכונאות בסיסית ולכן כל מוסך יכול לעשות את העבודה בלי קושי

לא מכיר את הרכב ולכן לא אוכל לתת לך מחיר משוער אבל כדי לקבל מושג גש למוסך מורשה של היבואן וברר מה שעתון העבודה של החלפת מסרק

פורסם

כל מוסך יכול - אבל השאלה אם יכול כמו שצריך.

האם יש המלצה למקום מקצועי בדגש על מקצועיות ואמינות?

פורסם

אם זה לא מסובך אז למה ברכב הקודם שלי שיפצו את אותו מסרק 3 פעמים,כאשר המשפץ טוען שהמוסך לא בסדר ונחשו מי המוסך טוען שלא בסדר?

אוקיי,יש המלצה למוסך איכותי? באיזור רחובות נניח?

• תוכן חדש...