Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4893 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

ברשותי פיג'ו פרטנר 2000 מנוע 1900 דיזל

בכל בוקר כאשר אני מניע את הרכב הכל בסדר הוא מניע בנגיעה

אבל לאחר כמה רגעים או דקות אפילו הוא מתחיל לגמגם ולהוציא עשן לבן ונכבה לאחר כשלוש נסיונות אני מניע אותו שוב

מתחיל לנסוע ולפעמים הוא שוב נכבה עם עשן לבן ואז צריך להניע אחרי הנעה שאני נותן גז יוצא קצת עשן לבן ואחרי קצת עשן שחור

חשוב לציין שזה רק בבוקר ולאחר מכן למשך כל היום האוטו פיקס נוסע מניע הכל כמו שצריך

הייתי בכמה מוסכים שבדקו ואף אחד מהם לא יודע מה להגיד לי או לעשות אחד אמר אולי המשאבה מכניסה אוויר

הלכתי לבדוק ונאמר שהכל בסדר ויש גם משאבת עזר של בוש אז זה לא משם הרימו טיפה את הטורים שזה לא עזר

אשמח אם מישהו פה בפורום יידע לעזור לי בבעיה

תודה מראש

8)

• ספונסר פורום
פורסם

לרוב,חדירת אוויר למערכת הסולר ברכב זה תהיה מצינורות החזר סולר קרועים,בית מסנן סולר לא תקין או נזילה ממשאבת ההזרקה עצמה.

אורן

פורסם

ראשית תודה על הענות

הייתי במוסך ובדקו אם יש נזילות או אוויר במערכת ונאמר שהכל תקין

בנוסף חשוב לציין שכשהאוטו נכבה אני שומע רעש כמו של מים גלו גלו כזה כמו שהופכים בקבוק

• תוכן חדש...