Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4921 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול נזדמן לי לנהוג הלוך וחזור בין חיפה לת"א. על אף שהמהירות המותרת בקטע שבין עתלית לקיסריה עלתה ל-110 קמ"ש(למעט באזור מחלף זכרון), אין לאורך הכביש כל סימון על כך, למעט תמרור כחול של דרך מהירה(ללא ציון מהירות) בתחילת הדרך. כן ישנם תמרורים מגבילי מהירות בקטעים בהם הדרך מוגבלת ל-90 או 100 קמ"ש.

כנראה שלא מעט נהגים לא מודעים לעניין, מאחר ובשיוט על 110 קמ"ש אמיתיים(כ-120 על השעון), רובם נעקפו.

מה שמוביל אותי למסקנה שמעבר לעניין השילוט, ישנם לא מעט נהגים(מבוגרים, בעיקר), שמהירות נסיעה סביב ה-90/100 קמ"ש מספקת אותם ואת סגנון נהיגתם המנומנם והמתנהל.

אשמח לשמוע את דעותיכם בנושא.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

מתעלק: דרומית למחלף קיסריה המהירות לא עלתה בשום מקום בכביש החוף?

יש אנשים שאוהבים לנסוע על 90/100, מטעמי דלק או נוחות, כל עוד זה בימני/בשמאלי תוך כדי ביצוע עקיפה זה לא מפריע לאף אחד.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
אתמול נזדמן לי לנהוג הלוך וחזור בין חיפה לת"א. על אף שהמהירות המותרת בקטע שבין עתלית לקיסריה עלתה ל-110 קמ"ש(למעט באזור מחלף זכרון), אין לאורך הכביש כל סימון על כך, למעט תמרור כחול של דרך מהירה(ללא ציון מהירות) בתחילת הדרך. כן ישנם תמרורים מגבילי מהירות בקטעים בהם הדרך מוגבלת ל-90 או 100 קמ"ש.

כנראה שלא מעט נהגים לא מודעים לעניין, מאחר ובשיוט על 110 קמ"ש אמיתיים(כ-120 על השעון), רובם נעקפו.

מה שמוביל אותי למסקנה שמעבר לעניין השילוט, ישנם לא מעט נהגים(מבוגרים, בעיקר), שמהירות נסיעה סביב ה-90/100 קמ"ש מספקת אותם ואת סגנון נהיגתם המנומנם והמתנהל.

אשמח לשמוע את דעותיכם בנושא.

התמרור הכחול הנ"ל, שמשמעותו כניסה לדרך מהירה, מותיר בפועל נסיעה עד 110 קמ"ש, אלא אם כן מופיע תמרור המגביל מהירות מעליו/מתחתיו/בקטע בהמשך הדרך, שבו כן צריך לציית לתמרור מגביל המהירות.

תוכל לשים לב שגם בכביש 6 יש את התמרור הזה ללא הגבלת מהירות, ובכל דרך מהירה אחרת יש את התמרור הגבלת מהירות מעל התמרור של הדרך המהירה.

כמו כן תוכל לשים לב גם שבקטע שבו משתלב כביש 1 עם כביש 6 (מחלף דניאל, אם זכרוני אינו מטעני), יש תמרור המבטל את הגבלת המהירות של 100 קמ"ש, עד לסוף הקטע המשולב, בו שוב יש הגבלת מהירות.

הבעיה היא לא בתמרורים הקיימים, היא באופן לימוד הנהיגה בארץ והחינוך בכבישים, והעובדה שרוב הנהגים לא יודעים מה מסמל תמרור הדרך המהירה ולאיזה מהירות הוא מוגבל.

• תוכן חדש...