Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4917 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נסעתי ברכב שכור. העיריה שלחה דו"ח לחברת ההשכרה, הדו"ח הוסב אלי וכך שלחה אותו העיריה מחדש אלי. ליתר דיוק מדובר על "החברה העירונית ראשון-לציון לבטחון וסדר ציבורי" (להלן: חב"ס).

אכן בתאריך המדובר (שהיה ב-2010), הרכב היה ברשותי.

אני חולק על כל הכתוב בדו"ח. מתברר שגם צילום העבירה לא קיים ולמעשה מדובר בדו"ח שנכתב במשרד מאוחר יותר, על סמך דיווח של מפקחת. כלומר לא היה דו"ח על חלון. הוסבר לי טלפונית שמפקחת עברה במקום, ראתה עבירה ודיווחה עליה (בדומה לדו"ח לבן של משטרה).

שלחתי מכתב עירעור בדואר רשום.

בחודש מרץ 2011 קבלתי תשובה מחב"ס שמכתב העירעור הגיע ועד לתשובת היועצת המשפטית, התשלום יוקפא.

בחודש דצמבר 2012, (כ-20 חודש לאחר הגשת העירעור), קבלתי מכתב מחב"ס (שהגיע בדואר רגיל) ובו כתובה שורה אחת "הריני להודיעך בזה שחב' (שם חברת ההשכרה) הודיע לנו שבעת ביצוע העבירה הרשומה בדו"ח ברירת משפט, היה הרכב ברשותך".

בדיוק את אותה שורה הם כתבו גם כשנתיים קודם לכן.

אין שום התייחסות לערר שלי שמפורט ואין כל איזכור לדחיית העירעור. כאילו לא הוגש עירעור.

למכתב מצורף שובר תשלום על הסכום המקורי משנת 2010. בדיוק כפי שהיה כשנתיים קודם לכן.

מה שכן, אי אפשר לומר שהם לא קראו את הערר. בערר ביקשתי לשלוח תשובה לת.ד. ולשם הגיע המכתב הנוכחי (את מכתב ההקפאה שלחו לכתובת המגורים , למרות שגם אותו היו אמורים לשלוח לת.ד.).

עכשיו לשאלה:

האם העובדה שבמשך יותר מכ-20 חודש לא קבלתי תשובה, יש בה בכדי לבטל את הדו"ח מהבחינה הטכנית ?

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תוכן חדש...