Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4940 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אמנם עצר ודיבר איתי, אמר שלו אין נזק. ניסה לשכנע אותי לא להחליף איתו פרטים .

לאחר 5 דקות בזמן שאני מוציא עט ונייר , אני רואה שהוא כבר מתרחק ולוקח נוסעים. הספקתי לרשום את המס' רכב שלו.

למיטב הבנתי הוא חייב לתת לי פרטים . מה הפרוצדורה כעת?

והאם עצם זה שהוא שהוא "ברח" בלי לתת לי פרטים, עובדת לטובתי אם אני רוצה לתבוע את הביטוח על הנזק שנגרם לי?

פלוס, אשמח להמלצה על פחח אמין באזור המרכז, עדיף בראשון. לא מצאתי המלצות מהשנה האחרונה.

מדובר על רכב חדש (שנה וחצי על הכביש), עם פגיעת פח בדלת נוסע ושריטות בדלת אחורית וכמובן פגיעת צבע.

פורסם
אמנם עצר ודיבר איתי, אמר שלו אין נזק. ניסה לשכנע אותי לא להחליף איתו פרטים .

לאחר 5 דקות בזמן שאני מוציא עט ונייר , אני רואה שהוא כבר מתרחק ולוקח נוסעים. הספקתי לרשום את המס' רכב שלו.

למיטב הבנתי הוא חייב לתת לי פרטים . מה הפרוצדורה כעת?

והאם עצם זה שהוא שהוא "ברח" בלי לתת לי פרטים, עובדת לטובתי אם אני רוצה לתבוע את הביטוח על הנזק שנגרם לי?

יש לך מספר רכב , מומלץ לפנות למשטרה כמה שיותר מהר.

בנוסף תתקשר לחברת הביטוח ותשאל מה עושים במצב כזה.

לא אמרת מה קרה , מה היה בתאונה , תן יותר פרטים ככה שהיה יותר קל להפנות אותך למקום הנכון .

- איציק -

מאזדה CX 5 2015

עמוס השרת יצא לפטרול. קראנו לו במ.ק. 77 והוא יחזור כל רגע.
פורסם

בדיוק העלתי הודעה על מקרה דומה שקרה לי אתמול.

ממה שהצלחתי להבין בנתיים כרגע יש לך 48 שעות לגשת לתחנת משטרה ולהגיש נגדו תלונה.

מה הנזק לרכב ו/או לך?

פורסם

ניגשים לתחנת המשטרה הקרובה ומגישים תלונה.

(אם יש צורך בטיפול רפואי ניגשים לבדיקות ולאחר מכן להגיש תלונה).

מקבלים את הפרטים של הפוגע ומוסרים אותם לחברת הביטוח להמשך טיפול.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
ניגשים לתחנת המשטרה הקרובה ומגישים תלונה.

(אם יש צורך בטיפול רפואי ניגשים לבדיקות ולאחר מכן להגיש תלונה).

מקבלים את הפרטים של הפוגע ומוסרים אותם לחברת הביטוח להמשך טיפול.

ל'

תודה, נדמה לי שקראתי פעם שצריך להגיע למרחב תנועה באזור מגורים בשביל לקבל את הפרטים

ובתחנת משטרה לא יתנו לי אותם. זה נכון?

ההרגשה שלי, שנהג המונית הוא לא הבעלים של הרכב ופחד להסתבך עם התחנה

השאלה אם זה עובד לטובתי פה, כי סה"כ אין לו הוכחות שזו אשמתי ולהפך. הסימנים על הרכב שלי, מראים שהוא פגע בי .

פורסם

כל חוקר בתחנת משטרה צריך לקבל את התלונה שלך ולמסור את הפרטים של הפוגע.

אין צורך להגיש תלונה במרחב בו נמצאים הבוחנים.

בכל תחנה יש משל-מרכז שירות לאזרח בו יתנו לך מענה.

תרגיש טוב.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...