Jump to content

nunatak

  • הודעות

    9
  • כאן מאז:

הנקודות של nunatak

חדש בפורום

חדש בפורום (1/14)

1

מוניטין

  1. כן ולא. טכנית לרוב הסוכנויות אין ביטוח לנהג צעיר, בפועל כולם יתנו לך לעשות איזה סיבוב קטן סביב הסוכנות. אם הם לא שואלים אותך אל תגיד כלום.
  2. nunatak

    תאונת פגע וברח

    1.5% זו בדיוק ההשתפות העצמית שלי על ירידת ערך, כבר עדיף לא לקבל כלום מאשר לשלם את זה פעמיים כשאני ארצה למכור את הרכב והקונה ינצל את זה בשביל להוריד במחיר.
  3. nunatak

    תאונת פגע וברח

    הגשתי תלונה למשטרה שמעבר ללתת לי את שם הנהג ומס' ת.ז. השוטר שרשם את התלונה אף הודיע לי חגיגית ש"כנראה שלא יעשו עם זה כלום", כי כנראה שתאונת פגע וברח עם נפגעים זה לא מספיק חמור בשביל שהוא יזיז את התחת שלו. אם זה היה מישהו שקרוב אליו באותו רגע הייתה נשלחת ניידת למקום והיו סוגרים רדיוס בשביל לעצור את הפוגע שברח. הצלחתי ליצור קשר עם הנהג הפוגע שבהתחלה הכחיש, אחרי שדובבתי אותו והוא הודה מסתבר שאין לו ביטוח (כמה מפתיע) והציע לעשות קומבינות על הביטוח שלי בתמורה למימון ההשתפות העצמית מה שמבחינתי לא בא בחשבון, אחרי איך שהוא התנהג אין שום סיבה שאני אבוא לקראתו, אני מעדיף לשלם השתתפות עצמית ושהביטוח **** אותו עד הסוף בבית משפט. לא היתה שום פגיעה ברכב מלבד בפגוש ובתומך, המכה היתה במהירות נמוכה חזית-גב. קשה לי להאמין שהשמאי של חברת הביטוח יפסוק לי ירידת ערך מסחרית והבטיחותית ממה שאני מבין היא מזערית, אבל אם יש ירידת ערך מסחרית אני בהחלט אתעקש על זה ואקח חוות דעת נגדית.
  4. נח עובדים פחות או יותר עם כל החברות העיקריות, אני ביטחתי דרכם אצל מנורה.
  5. nunatak

    תאונת פגע וברח

    עדכון: הרכב יצא מהמוסך אחרי החלפת פגוש אחורי ותומך פגוש אחורי (וחשבונית על 9000 ש"ח), עדיין אין דוח שמאי סופי, למישהו יש מושג אם על החלפת תומך פגוש בהברגה יש ירידת ערך מסחרית/בטיחותית ואם כן כמה?
  6. לפני חודשיים עשיתי אצלהם ביטוח דרך טויוטה ובדיוק בימים אלו הפעלתי אותו. בנתיים אני מרוצה מאד. המחיר היה אטרקטיבי (גם אם לא הכי זול), אני מעודכן על הטיפול בתביעה באופן שוטף, יש להם קשר רציף עם המוסך והם עזרו לי לאתר את צד ג' (תאונת פגע וברח). היתרון הגדול שאני יודע שבכל בעיה אני פונה לסוכנות רכב ואין אופציה להתחמק וזריקת אשמות, כך או כך הם צריכים לתקן ושישברו בעצמם את הראש אם זה במסגרת האחריות או הביטוח. אני קיבלתי פחות או יותר את אותם תנאים: "חדש תמורת ישן" כינון ללא תוספת פרמיה בטיפול במוסך הסדר רדיו דיסק עד 1200 ש"ח השתתפות עצמית 1883, מוסך הסדר 750 + 50% נהג צעיר השתתפות עצמית על ירידת ערך 1.5% ללא השתתפות עצמית מעל 10,000 ש"ח אובדן גמור החל מ50% נזק צד ג' עד 600,000 ש"ח הגנה משפטית עד 30,000 ש"ח מנוי שירותי דרך, גרירה ורכב חלופי שמשות
  7. nunatak

    תאונת פגע וברח

    אין טעם להעלות כרגע תמונה כי ממילא לא יראו כלום, רק באור יום. כפי שציינתי זה באמת רק שריטות (לפחות חיצונית) וממה שהצלחתי להבין עד כה לא בטוח שיהיה שווה לי להפעיל את הביטוח שלי ולשלם השתתפות עצמית גבוהה בגלל שאני נהג צעיר, כנראה שעדיף יהיה לי לעשות תיקון קטן על חשבוני או להשיג את פרטי הנהג הפוגע דרך המשטרה ולתבוע את הביטוח שלו לצורך החלפת פגוש בתקווה שיקבל שכל ויסכים למסור לי את הפרטים לפני שיחטוף תביעה אזרחית. בכל אופן מחר אני אתייעץ עם עו"ד ואהיה חכם יותר.
  8. בדיוק העלתי הודעה על מקרה דומה שקרה לי אתמול. ממה שהצלחתי להבין בנתיים כרגע יש לך 48 שעות לגשת לתחנת משטרה ולהגיש נגדו תלונה. מה הנזק לרכב ו/או לך?
  9. הייתי מעורב אתמול בתאונה קלה, רכב מאחורי נכנס בי אחרי בלימת פתע ברמזור ירוק (שרשרת בלימות של איזה 10 רכבים, הוא היחיד שלא הספיק לבלום), זזנו קצת הצידה כדי לפנות את הצומת וכשיצאנו לראות את הרכבים הוא טען שאין לי כלום, סירב להשאיר פרטים וברח מהמקום (יש לי מספר רכב). בפועל יש לי שריטות על הטמבון ומדובר ברכב בן חודשיים בלי נקודה אפילו ואני יצאתי עם כאבי גב, ברכיים, ראש וסחרחורת קלה. המשטרה סירבה להגיע למקום וגם הציעו לי להתפנות לבד לבית חולים כדי לא לשלם למד"א ולגשת ביום ראשון לתחנה לצורך הגשת תלונה. יש לי אישורים רפואיים ממד"א ומהמיון וכמובן שמחר אני אלך להגיש תלונה, השאלה היא מה הסיכוי שבאמת יעשו עם זה משהו חוץ מלתת לי את פרטי הנהג ולהגיד לי לפנות לחברת הביטוח שלי? בנוסף, החשש שלי הוא שחברת הביטוח תגיד שהרכב תקין והפגיעות שלי קלות בלבד ותנסה להתנער מזה בסכום זניח שלא יספיק אפילו לתיקון השריטות בטמבון, יש טעם לקחת עו"ד בשביל תביעה שתסתכם אולי בכמה אלפי שקלים? תודה.
×
×
  • תוכן חדש...