Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4959 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש עזרה בתחום צילום הוידיאו במוטוריקה, לא מעוניין להשקיע כסף מטורף אך מעוניין להגיע לתוצאה סבירה.

מספר חברים ואני מתאמנים בשעות הקטנות של הלילה בקפריסין, מתאמנים בעיקר על דריפטינג במקומות נטושי נפש חיה.

חלק מן הדברים, היינו רוצים לתעד, אך הבעיה שאין מצב לצלם במצלמת וידיאו נורמאלית כיוון שהיא גדולה בכדי שתתפס על חצובה בתוך הרכב או מחוץ עליו.

אני מחפש מצלמת וידיאו, קטנה יחסית, אפשר תוכל לשב על החצובה הקטנה ולצלם באיכות סבירה+ בלילה, שנוכל לראות מה הנהג עושה פחות או יותר, או לחלופין לראות את תוואי המסלול.

תודה לעוזרים!

JEP.

פורסם

GOPRO ושות' לא "רואות" בלילה, יש לי GOPRO 1 ו2 וגם קונטור.

ממליץ מצלמת תיעוד לרכב מהאיכותיות שעובדות בFULL HD יש להן ראיית לילה וגם אז האיכות לא מי יודע מה.

רוצה איכות? אין פלאים - רק מצלמה טובה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...