Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4986 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הן לא משהו בצריכת דלק, אבל הן אמינות מאוד, ולא יקרות לתחזוקה.

וחוץ מזה, עם גיר ידני הצריכה סבירה למדי.

הכל בעיני המתבונן - הצורה החיצונית שלהן והנוחות הפנימית...... לא רציתי לראות גטס נוספת.

פורסם
ברור לי שאתם משקיעים זמן ומרץ מתוך רצון טוב וכוונות טובות, מתנצל אם מישהו נפגע... תודה על התגובה המהירה.

רוב הרכבים שראיתי נראו מוזנחים, למעט אחד שהיה בבעלות מכונאי. זה הרכב שאני מעוניין לרכוש:פונטו ספייס מודל 2002, 150,000 קמ', יד 4, בעברו היה בהשכרה והשאר ידיים פרטיות, רוצה 11,500 ש"ח. דעתכם?

ק״מ בסדר גמור, היד גם בסדר, זה נשמע הרבה אבל יד פעם ב2.5 שנים זה סביר.

לגבי ההשכרה, הרבה רכבים מסוג פונטו היו בהשכרה, זה שהמוכר מציין את זה בפנייך על אף שאתה כקונה לא יכול לדעת זאת, זה כבר מראה על אמינותו.

הרכב ממכונאי והחלפים של הרכב עולים גרושים, אני לא חושב שיש סיבה שהרכב לא יהיה מטופל מכנית במצב מעולה, הסנדלר לא תמיד הולך יחף.

והמחיר סביר לגמרי אך רצוי שיוריד מעט.

קח את הרכב לבדיקה, על פניו נשמע רכב טוב, לאחר מכן עם יצאו ריג׳קטים סבירים לרכב ולא מצב קטסטרופלי אז בקש ממנו שיסדר את זה בעצמו כי הרי הוא מוסכניק, או שיוריד במחיר על מה שימצא לא תקין.

פורסם

אני מעריך שירדת כבר מהפולו של השכן, ואם לא אז תרשה לי לעזור לך לעשות את זה.

אני אישית מוכר בימים אלו את הפולו שלי, אותו שנתון כמו של השכן ואותו הגיר, ק"מ נמוך יותר ואני יד שלישית והמחיר המבוקש הוא 11,500 ש"ח.

עדכנתי אותך במידע הזה לא במטרה למשוך קונה כזה או אחר אלה כדי להכניס אותך לפרופורציות, הרכב של השכן לא כזה מציאה ובטוח שאם תחפש לעומק תמצא דברים טובים יותר.

במידה ואתה חפץ שוב בפולו תבצע חיפוש מעמיק יותר. אני מאמין שתמצא רכבים משתלמים.

• תוכן חדש...