Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5016 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
נתנו לך כבר את האבחנה שניתן לתת לך מהמקלדת (אף אחד ממי שהגיב כאן לא בדק את הרכב בפועל).

מה אתה רוצה שיגידו לך עוד ? שזה יסתדר מעצמו ? לא, זה לא יסתדר מעצמו וזה יכול רק להחריף.

גש למוסך לטפל ויפה שעה אחת קודם.

חולגי צודק.

וכן המנוע יכול לרעוד כתוצאה מחיישן טמפרטורה פגום. מנוע בסרק שאמור לקבל X דלק בשניה יקרטע כאשר הוא

יקבל 2X דלק בשניה.

תעדכן את הפורום מה התוצאות והאם התקלה נפתרה ( לאחר שתחליף את החיישן.)

פורסם

אח שלו, לא חבל על כל הזמן שאתה מבזבז בין מוסכים? שלא לדבר על זמן מסך שלך על המחשב בניסיון למצוא פתרונות לתקלות ברכב. זה לא שרשור ראשון, ולא שני שאתה פותח בשבועיים האחרונים. (לא שאכפת לי, אבל גם הזמן שלך יקר).

חבל שאתה לא שומע לאנשים שניכוו ונותנים לך עיצות זהב בחינם.

כבר כמה אמרו לך בשרשורים הקודמים, שים את הרכב אצל רון (אתה חיל, ואין לך זמן ... ) תן לו שעה שיאבחן מה לא בסדר וסכם איתו על מחיר עבור כל התקלות, שיעבור על הרכב ופעם אחת ייתקן הכל, חבל על הלחץ והעצבים שלך כשאתה פותח שרשור חדש כל יומיים - שלושה על משהו אחר.

סע הביתה ברכבת / אוטובוס (עם כל האי נוחות), וחזור כשהרכב יהיה מוכן. פשוט תסדר את כל מה שצריך בפעם אחת, ועל הדרך תעשה טיפול מונע אם כבר הרכב על הליפט ואתם רואים חלקים ישנים שהולכים למות בקרוב.

גם יותר זול, גם פחות בזבוזי זמן, גם ראש שקט, גם מוסך מקצועי, באמת לא ברור לי למה אתה שובר את הראש.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

• תוכן חדש...