Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5023 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם שולחים את זה דרך שירות אקספרס אז זה יעבור במכס 100% ותצטרך לשלם מעמ-17% מערך החבילה כולל המשלוח, יש כל מיני עמילויות חרטא ברטא כאלה של כל שירותי האקספרס.

אם זה לא נשלח באקספרס אז יכול להיות שזה יעבור ויכול להיות שלא, תלוי בגודל החבילה, כמה הוא הצהיר שזה שווה והכי חשוב- מזל. כמובן שאם כן אתה תצטרך לשלם 17%.

פורסם

פעם הזמנתי מעיל והוא עבר בלי שום בעיות.

תלוי באיזה שירות משלוחים תשתמש, ומה יהיה כתוב על החבילה.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

בדואר רגיל במקרה הגרוע תשלם 17% מע"מ שזה עוד 25 דולר.

ברוב המקרים לא תשלם כלום. (אני מזמין לא מעט פריטי לבוש מחו"ל ומעולם לא שילמתי משהו)

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

ברוב המקרים לא תשלם כלום. (אני מזמין לא מעט פריטי לבוש מחו"ל ומעולם לא שילמתי משהו)

אמת, יציב ומדויק.

Twincharger Stratified Injection

פורסם

USPS Priority Mail International או Royal Mail International Signed-for - נחשב "דואר רגיל" ?

פורסם
USPS Priority Mail International או Royal Mail International Signed-for - נחשב "דואר רגיל" ?

Royal - הדואר של אנגליה, ובמקרה זה מדובר בשילוח של דואר סטנדרטי (יש מעקב).

priority - זה דואר ארה"ב ה-USPS. לא הייתי מגדיר את האופציה הזאת כ"רגילה", זו לא האופציה הכי זולה, זו האמצעית.

לדואר ארה"ב יש כמה סוגי משלוחים:

1. first class - שיטת השילוח ה"רגילה" אם תרצה, זולה וללא מעקב.

2. priority - שיטת השילוח הקצת יותר מרגילה, יש מס' מעקב ויותר יקרה מ- firsl class.

3. express - שיטת השילוח היקרה והבטוחה ביותר. מהירה יותר, יש מעקב, יש ביטוח (ברוב המקרים) ויקרה להחריד מכל האופציות.

Twincharger Stratified Injection

פורסם
Royal - הדואר של אנגליה, ובמקרה זה מדובר בשילוח של דואר סטנדרטי (יש מעקב).

priority - זה דואר ארה"ב ה-USPS. לא הייתי מגדיר את האופציה הזאת כ"רגילה", זו לא האופציה הכי זולה, זו האמצעית.

לדואר ארה"ב יש כמה סוגי משלוחים:

1. first class - שיטת השילוח ה"רגילה" אם תרצה, זולה וללא מעקב.

2. priority - שיטת השילוח הקצת יותר מרגילה, יש מס' מעקב ויותר יקרה מ- firsl class.

3. express - שיטת השילוח היקרה והבטוחה ביותר. מהירה יותר, יש מעקב, יש ביטוח (ברוב המקרים) ויקרה להחריד מכל האופציות.

אז בכל מקרה כל השיטות שילוח הנ"ל לא נבדקות כמעט במכס?

פורסם

זה תלוי במזל ובגודל בחבילה.

ג'ינס במחיר של 328 דולר לא עבר(נשלח בpriority) , בזמן שג'קט עור כבד שעלה 140 עבר. זה גם תלוי אם הוא הוא יצהיר על המחיר האמיתי.

נעליים ב100 פאונד לא עברו בזמן שנעליים ב90 דולר כן. מזל מזל מזל.

• תוכן חדש...