Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5031 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין להכהות את החלונות הקדמיים (רכב 2 דלתות), עד כמה ניתן? ומהי הדרך היעילה והאיכותית ביותר? לא ארצה לשים איזו מדבקה שתראה זולה.

שאלה נוספת, השמשה האחורית ברכב היא קמורה וגדולה, כמו חצי עיגול, האם אין בעיה לעשות שמשות יחודיות כאלה עם שיטות ההדבקה המסורתיות? או שלכאן יש כבר דרך אחרת?

כמו כן למי שיש נסיון, אשמח לדעת מחירים פלוס מינוס והיכן ביצעתם, כמו כן את היקף העבודה.

פורסם
אני מעוניין להכהות את החלונות הקדמיים (רכב 2 דלתות), עד כמה ניתן? ומהי הדרך היעילה והאיכותית ביותר? לא ארצה לשים איזו מדבקה שתראה זולה.

שאלה נוספת, השמשה האחורית ברכב היא קמורה וגדולה, כמו חצי עיגול, האם אין בעיה לעשות שמשות יחודיות כאלה עם שיטות ההדבקה המסורתיות? או שלכאן יש כבר דרך אחרת?

כמו כן למי שיש נסיון, אשמח לדעת מחירים פלוס מינוס והיכן ביצעתם, כמו כן את היקף העבודה.

תכלס על פי חוק! אסור להכהות את החלונות הקדמיים... אבל בנינו.. אף אחד לא סופר את החוק הזה.

היום יש הרבה חבר'ה מקצועיים שיודעים לעשות עבודה יפה עם מדבקה איכותית!!

אני הכהיתי את כל השמשות ברכב שלי.(כן..כן) גם את הקדמית של הוישרים. יש חבר'ה אלופים בתל אביב ברחוב העבודה 7 SANTEK . דבר עם רומה תגיד לו שאני שלחתי אותך יעשה לך מחיר..

פורסם

פניתי אליהם, באמת על פי האתר נראה שהם עושים עבודה טובה.

מחכה לתשובה, מה שמך ד"א?

או שאגיד לו שמולטיואן הפנה אותי... :)

מה המחירים לעבודות כאלה? סדר גודל של?

אין לי מושג אז שאהיה מוכן.

• תוכן חדש...