Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5066 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים .

אתמול בבוקר קיבלתי דוח לא התחלתי לריב עם השוטר כי הוא צדק, השוטר עצר אותי ביקש ממני רשיניות והראה לי בדיוק את העברה לא ניסיתי להמציא תירוצים או משהו בסיגנון.

בהתחלה הוא אמר לי שהעברה היא קנס של 500 שקלים ו6 נקודות אמרתי לו שאני מצטער ותמיד דיברתי גם בנימוס ובסוף סגרנו שהוא יביא לי קנס של 250 שקל בלי נקודות .

יש לי כמה שאלות:

1) יש אפשרות להחליף את הקנס לאזהרה? זה הקנס הראשון שלי ואני נהג חדש?.

2) כדאי לספר להורים?אם אני ישלם את הקנס יש להם דרך לדעת? הרכב זה הרכב הפרטי שלי..

3) אני צריך לקבל איזה מכתב בדואר או משהו בסיגנון?.

והעברה הזאת יכולה לפגוע בי בדרך כלשהיא ?

תודה מראש לעוזרים ..

פורסם

1. לא. צריך ותק של 10 שנים ו- 5 שנים ללא עבירות תנועה. (חיפוש קצר והיית יודע את זה לבד...)

2. להושיב אותם בסלון עם רופא צמוד... :-o זו רק עבירת תנועה, זה לא שאתה נכנס עכשיו לכלא.

3. לא קיבלת כלום מהשוטר?

פורסם

יש לך 90 יום לשלם את הקנס.

נהג חדש לא זכאי לרישום דו"ח אזהרה ואין לך אפשרות להמירו באחד שכזה.

לא ישלחו לך את הקנס בדואר מכיוון שקיבלת אותו ביד, רואים בזה הוכחת מסירה.

רק אם לא תשלם את הקנס ישלחו לך לכתובת המעודכנת דואר רשום עם כפל קנס (הקנס המקורי + 50% בתור התחלה).

העבירה הזאת לא מופיעה בתוספת השלישית ולכן לא תפגע לך ברשיון.

סע בזהירות.

• תוכן חדש...