Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5052 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

ברצוני לרכוש אזעקת ביפר. אשמח לשמוע עלויות, היכן ניתן לרכוש ואצל מי ניתן לבצע את ההתקנה.

כרגע ברכב מותקנת אזעקת קוברה מקורית שהגיעה מהמפעל - 206XS.

חן חן לעוזרים.

Peugeot 206XS

פורסם

אני חושב שלביפר יש מצב "שקט" שאפשר שרק בשלט יצפצף ולא הרכב.

אני ממליץ על לירון מוטורסאונד, הוא ממוקם בתחנה מרכזית ישנה בבת גלים, היום הייתי אצלו (אני לקוח שלו כבר מהאוטו הראשון לפני 3 שנים) וקניתי כל מיני שטויות לאוטו, יש לו כל מיני דברים מעניינים, וגם יצא לי לשאול אותו על ביפר והוא אמר שהמחיר הוא בין 600-900 כולל התקנה, וזה תלוי בדגם של הביפר כי יש כמה.

לגבי התקנה לבחור יש ידיים טובות והוא המון שנים בתחום והוא בעיקר מתעסק במערכות.

פורסם
אני חושב שלביפר יש מצב "שקט" שאפשר שרק בשלט יצפצף ולא הרכב.

אני ממליץ על לירון מוטורסאונד, הוא ממוקם בתחנה מרכזית ישנה בבת גלים, היום הייתי אצלו (אני לקוח שלו כבר מהאוטו הראשון לפני 3 שנים) וקניתי כל מיני שטויות לאוטו, יש לו כל מיני דברים מעניינים, וגם יצא לי לשאול אותו על ביפר והוא אמר שהמחיר הוא בין 600-900 כולל התקנה, וזה תלוי בדגם של הביפר כי יש כמה.

לגבי התקנה לבחור יש ידיים טובות והוא המון שנים בתחום והוא בעיקר מתעסק במערכות.

מכיר את ליאור אבל הוא יקרן רצח.

הוא לקח לבן דוד שלי 100 שקל על כפתור שעולה 10 שקל גג באייבי.

בחיפה יש את רכב בן חמו, לפני צומת דולפין מול סוכנות קרייזלר

אשמח לקבל את מספר הטלפון שלהם.

Peugeot 206XS

• תוכן חדש...