Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5140 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קפצתי היום להוציא בורג תקוע בסוליה,הצמיגאי טען בכל תוקף שהצמיגים שלי גומרים לחלוטין,למרות שבסוליה יש עוד בשר,הסולייה החיצונית די שחוקה ומי שתקף סיבובים עם T1R יודע איך זה נראה,מלא בשר באמצע,בצד שחוק,אז אני תמיד מעביר אותם מצד לצד וככה החלק השחוק נכנס פנימה,ואז בחוץ יש כתף חדשה עם בשר.

הבחור טען שהצמיגים גמורים לחלוטין ואני מטורף שאני נוהג ככה,״למה אתה צריך צמיגים כאלה,הם למכוניות ספורט שמגיעות למהירות גבוה,לא לרכב כזה,הם נגמרים מהר,הם למהירות של 200 קמ״ש״,יאללה שתוק מה אתה מבין ;D

בקיצור,הצליח לערער אותי והנה התמונות:5f233fe5-027d-ff3f.jpg5f233fe5-0295-7591.jpg5f233fe5-02b2-b041.jpg5f233fe5-02d3-9dc2.jpg5f233fe5-02fc-fe34.jpg5f233fe5-0315-2880.jpg5f233fe5-032e-3d87.jpg

אפשר לראות צד אחד מכוסח,צד שני יחסית בסדר והאמצע עם הרבה גומי.

פורסם

הבחור צודק למדי ועושה רושם שהצמיג אכול בצידי הסוליה.

ממה שנראה מהתמונות (כמובן שהתמונות אינן תחליף לבדיקה של הצמיג עצמו), אני הייתי מושך עם הצמיגים האלה (בהנחה ששאר הפרמטרים תקינים והצמיג מספיק טרי) עד ללפני תחילת החורף הקרוב ואז מחליף אותם.

אגב - באיזו מידת צמיג מדובר?

פורסם

אני דווקא לא רואה בלאי מיוחד בדפנות, נראה שכל סוליית הצמיג שחוקה אצלך במידה אחידה.

עם זאת עושה רושם כי ימיהם היפים של הצמיגים כבר מאחוריהם. לא הייתי מכנה אותם גמורים אבל הם בדרך הנכונה לשם.

אני יכול להעיד שהצמיגים שלי שכמעט עברו 40,000 ק"מ נראים הרבה יותר טוב (אבל זה ככל הנראה בגלל שאני לא גר בקרבת נס הרים :wink:).

קשה להעריך כמה זמן עוד נותר להם, בהנחה שהצמיג טרי יחסית אולי שווה למשוך עד שתגיע לרף ה 2 מ"מ.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

בדיוק.

שלי היו נראים הרבה יותר גרוע אחרי 6,500 ק"מ.

אם אחיזה וביצועים חשובים לך - תתחיל לחפש צמיגים חדשים.

אם לא - אז לא.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

מן הסתם כן מרגישים ירידה בביצועים,לדעתי אני אמשוך איתם עד תחילת החורף(אלא אם כן אני ארגיש שצריך לפני) ואז נחליף.

תמונות נוספות לאלה שלא שמו לב לכתף השחוקה כמעט לחלוטין בצד הפנימי,עשיתי הצלבה לא מזמן ובחוץ יש כתף יחסית חדשה;

5f233fd5-eff0-1b68.jpg5f233fd5-f041-104e.jpg5f233fd5-f066-2cb2.jpg5f233fd5-f094-dc00.jpg

פורסם

אתה משחק באש. יש לך שחיקה מאוד לא אחידה וצד אחד ממש גמור. כשתחליף צמיגים אני ממליץ גם על כיוון פרונט.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

ראיתי T1R במצבים גרועים, ושלך הכי קיצוני שראיתי ועדיין נוסעים איתם, במקומך לא הייתי מחכה לחורף, אבל זאת רק דעתי.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
אתה משחק באש. יש לך שחיקה מאוד לא אחידה וצד אחד ממש גמור. כשתחליף צמיגים אני ממליץ גם על כיוון פרונט.

+1...

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם

לא קשור לכיוון...צמיג בעייתי גם ככה בשילוב של רכב עם זווית גלגול של טנדר והנה התוצאה.

שיכנעתם אותי למען האמת.

יוקוהמה S.Drive?

חשוב לי מאוד דופן קשיחה ולא דרדל׳ה כמו של הטויו האלה.

פורסם

אני לא מומחה אבל תחליף, בחייך...

אביאל, אגב, אתמול 'הצלחתי' לזרוק זנב עם ה C5 בסיבוב החד ימינה שיש בירידה מהר איתן לאיתנים תחתון, אתה בטח מכיר.

לא נסעתי מהר (מדי) וזו פעם ראשונה שהרכב מאבד אחיזה, אולי זה סימן לבלאי צמיגים (מישלין אנרג'י סייבר 3409)?

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

אם הזמן באמת מרגישים ירידה באחיזה,בכל צמיג וזה לא בהכרח חייב להיות סימן שהצמיג סיים את חייו אלא אם כן יש עליו סימני יובש או שחיקה.

במקרה שלי קיצוני כי הצמיג עבר חיים קשים עם רכב שלא בדיוק עונה להגדרה תוקף אייפקסים.

פורסם

בעעע.. זה מה שנשאר מהסוליה?

אני מניח שביצועיו של הצמיג במצבו הנוכחי לא טובים בהרבה מכל צמיג סוג ז'.

למה לנסות למשוך בכלל?

אלא אם כן אתה מצפה להפתר מהרכב בזמן הקרוב וחבל לך להוציא כסף.

פורסם

ממש לא,האחיזה ירדה אבל הוא עדיין אוחז טוב מאוד.

אני מנסה למכור אבל זה ממש לא קשור,הסוליה עדיין עם בשר,רק כתף אחת מחוקה.

בכל מקרה,אני מחפש S.Drive וזהו.

• תוכן חדש...