Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5181 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ברשותי גולף 2008 שעברה כ92 אלף ק"מ מנוע 1.4 עם 140 כ"ס.

קניתי את האוטו לפני שנה שהוא עמד על 80 אלף ק"מ מאז שאני זוכר תמיד היו רעידות בתחילת נסיעה ולקראת עצירה ואם הרכב מלא בנוסעים זה מתגבר.

בהתחלה חשבתי שזה תקין וככה זה אמור להיות,חבר שלי קנה שירוקו 2.0 ואצלו פשוט הכל עובד חלק האם גם אצלי זה אמור לעבוד ככה?

עוד משהו שחשוב לציין הבעלים הקודמים לא החליף שמן dsg בטיפול 60 אלף,והחלפתי לקראת 89 אלף כשגיליתי את זה

האם יכול להיות שזה גרם לנזק שהוא לא החליף לפי הנחיות היצרן?

פורסם

וברגע של תאוצה על היל' 2-3 זה רועד?

לדעתי זה יכול להיות מצמד והם שניים בכל מקרה היחיד שיגיד לך תשובה זה המחשב של VAG בצ'מפיון

אגב הוא כן אמור לנסוע חלק

פורסם

יש רעידות ברגע שאני עוזב את הברקס שהגיר מרים את הקלאץ וברגע שהוא מרים כבר אין רעידות כי הוא כבר מעביר להילוך שני.

ויש רעידות לקראת עצירה שהגיר מוריד הילוך משני לראשון.

ושאלה לpasat04 אני יודע שבעבר היה לך אוטו דומה האם עשית לו עדכון תוכנה?

והאם התופעה הזאת הייתה קיימת אצלך?

• ספונסר פורום
פורסם

בהחלט נשמע ששדרוג תוכנה יכול להיות הגורם לבעיה. שווה לבדוק אם יש ריקול לרכב שלך.

מהיכן אתה בארץ?

במידה והנך מאזור המרכז, פנה למוסך מורשה פליקס, הם בוודאי מכירים את הפתרונות לבעיה.

• תוכן חדש...