Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5211 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לקחת פיג'ו 206 באיזור יהוד/אור יהודה לצורך קבלת הצעת מחיר לביצוע תיקונים , אשמח אם תוכלו להמליץ על מוסך מורשה באזור זה, תודה.

פורסם

לצורך קבלת הצעת מחיר אתה יכול לגשת למורשה יבואן ביהוד:

שם: יהוד - מדינה

כתובת: גירון 3 יהוד

שעות פעילות: א-ה 7:30-16:30 יום שישי 7:30-12:00

טלפון: 03-5363357

פקס: 03-5360717

התגוררתי ביהוד במשך כשנתיים, והיתה לי פג'ו 306 באותה תקופה. פעם אחת נכנסתי לשם כדי להתייעץ לגבי תופעה כלשהי ולקבל הצעת מחיר, והיחס היה מזלזל ומזעזע. ויתרתי, ולא נכנסתי לשם מאז.

אם המטרה היא הצעת מחיר בלבד, ניחא. אם אתה מעוניין בהצעה על מנת לטפל ברכב באותו מקום, הייתי ממליצה לחשוב בכיוון מוסכים מורשים שאינם מורשי יבואן אבל מתמחים בצרפתיות ויושבים במרכז, כמו שאפט, גבע, א.מ. הדרך ואורן בן סימון. יש כמה וכמה המלצות בפורום לגבי כל אחד מהם.

אני טיפלתי במשך שנתיים ב306 שלי במורשה יבואן (לא ביהוד), וכואב לי הלב על הכסף ששפכתי שם, בטח ובטח כשאני משווה את הטיפול שה206 שלי מקבלת היום ב"שאפט", שלא נופל במאומה ממורשה יבואן ואף מתעלה עליו.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם

אהלן,

קודם כל המון תודה על התגובה היפה והמפורטת! (רק עכשיו ראיתי את תגובתך..)

בהזדמנות זו היות ואני רואה שיש לך ניסיון רב עם רכבי פג'ו ובפרט ה-206,

האם תוכלי לומר מניסיונך מה התרשמותך/ המלצתך על הרכב באופן כללי? יתרונות/חסרונות.. ?

מחר אני לוקח פג'ו 206 מודל 2005 לבדיקה, כ-90 אלף ק"מ, יד ראשונה - המחיר כ-30 אלף ש"ח

השימוש הצפוי הוא בעיקר באזור המרכז כולל נסיעות בסופש"ים לאזור י-ם והדרום

האם הרכב אמין? נוטה לתקלות? (לרכב גג חשמלי) איך הרכב מתפקד בנסיעות ארוכות? (מתחמם מהר..?)

או כל מידע פרקטי אחר שלדעתך יועיל לי לפני הבדיקה מחר..

תודה מראש!!!

פורסם

אתה מחפש מוסך מורשה?

או שמוסך "רגיל" זה גם בסדר?

איזה תיקונים יש לך לבצע ברכב?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אהלן,

השאלה שלי נבעה מכך שאנו בודקים אופציה לרכישת פג'ו וחלק מהבירור מבחינתי הוא איך ואיפה נטפל ברכב לאחר הרכישה... (טרם בוצעה רכישה, אנו לוקחים מחר פג'ו 206 לבדיקה..)

לי חשוב לאו דווקא מוסך מורשה אלא מוסך אמין והגון עם יחס ושירות טוב - רצוי באזור יהוד, אז אם יש לך המלצה..

כמו כן, אם יש לך המלצה/ אזהרות לפני רכישת פג'ו 206 אשמח מאוד לשמוע על כך..

תודה!!

פורסם

יש לי פיג'ו 306 כבר מספר שנים.

היד הראשונה פלה ברכב במוסך מורשה שXKnight המליץ

ברגע שאני קיבלתי את הרכב טיפלתי במוסך שלי באור יהודה.

מוסך "ארמי" שנמצא בצמוד לתחנת הדלק סונול באור יהודה איזור התעשיה החדש.

או מוסך "אילן" הנמצא באיזור התעשיה הישן של אור יהודה.

1. לבדוק מתחת לגומיות.

2.לבדוק את הפלסטיקה.

3. לבדוק מראות.

4. רדיאטור.

5. ספר טיפולים.

6. מערכת חשמל.

אלו הבדיקות הבסיסיות שכרגע עלו בראשי, אם הן עברו בהצלחה,

סע לשלום עם הרכב.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אוקי, תודה!

מה בנוגע להמלצה באופן כללי..? איך הפג'ו 206 מבחנת אמינות? תקלות? נסיעות ארוכות? שמירה על המחיר?

פורסם

ראיתי פרטים אחרים שכתבת לגבי הרכב בפוסט אחר, אז בעיקרון:

הגיר האוטומט הוא נקודת תורפה ברכב הזה. יכול להיות שתיסע בו 200 אלף ק"מ בלי תקלה, ויכול להיות שעוד יומיים הוא כבר יצטרך שיפוץ. אני מכירה רכב כזה, יד ראשונה, שכבר ב80 אלף ק"מ היה צריך לעבור שיפוץ גיר, וה306 האוטומטית שלי נמכרה עם 150 אלף ק"מ ועם גיר במצב מצויין. אז זה סוג של הימור, שיכול להיות מחושב: במקום לקנות רכב ב35 אלף ש"ח, אתה קונה ב30, ושם בצד את ה5000 כ"חיסכון גיר". לא תהיה לך תקלה- הרווחת 5000 ש"ח, תהיה- יש לך את הכסף בצד.

לגבי הSKYLINE- בניגוד לגגות השמש של הדורות הקודמים של ה206, שידועים כבעיתיים, דוקא זה נראה לי בסה"כ אמין. לא זוכרת ששמעתי על בעיות מיוחדות אצלו.

שאלת בפוסט אחר לגבי הצבע: בעיקרון, אם כבר יש קילופי צבע- לא לעשות פוליש! זה רק יחמיר את המצב. אפשר ורצוי לעשות ווקס, כדי שהמצב לפחות לא יחמיר.

בהצלחה בבדיקה!

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

• תוכן חדש...