Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5157 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אתמול במהלך הנסיעה התפרק מוט ההילוכים, ככל הנראה כתוצאה מבלאי טבעי, מצורפות תמונות על מנת להמחיש על מה מדובר.

אני רוצה להחליף את המוט, והשאלות הן:

1) האם מספיק ללכת לפירוקיה למצוא מוט מתאים ולהחליפו, או יש צורך להגיע למוסך מורשה או מומחה סיטרואן פיג'ו על מנת לבצע את החלפה בגלל רגישות האזור? ( ניתן לראות בתמונות כי קיימים שם שני כפתורי הספורט ומצב שלג כמו גם קרבה לכפתורי הרמה והורדת הרכב).

2) מתברר שלסיטרואן ופיג'ו יש אותו מוט הילוכים, ועל כן ניתן גם לקחת מפירוקיה לצורך העינין מוט הילוכים של סיטרואן C4 וC3 וגם פיג'ו 307 407 ו207 - האם הטענה הזאת נכונה?

3) מה טווח המחירים של מוט הילוכים ?

המון תודה מראש לכל העוזרים !!

תמונה.JPG

מוט הילוכים.JPG

ידית הילוכים.JPG

פורסם
תדביק את זה

רועי תודה רבה,

זה פתרון אפשרי אבל כרגע הוא אינו על הפרק, אני רוצה שהמוט יחזיק וישרת אותי בצורה נאמנה לטווח ארוך!!!

עוד עוזרים ??

• ספונסר פורום
פורסם

אתה מוזמן לבדוק בזירת החלפים כמה עולה ידית כזו מפירוק.

בנוסף הייתי קופץ אל מוסך שאפט כדי לקבל הצעת מחיר להחלפה.

• ספונסר פורום
פורסם

תפוח הידית יוצא במשיכה חזקה(להזהר על השיניים) חדש מקורי עולה 230 ש"ח

אורן בן סימון

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

חברים שלום,

קצת עידוכנים, תמונות, מחירים והתייעצות לגבי השלב הבא.

ראשית, חבר טוב הצליח לסדר לי בצורה זמנית את תפוח המוט שלא יפול בזמן הנסיעה ובכך אפשר לי לחפש בצורה יותר חופשית ונינוחה את החלק כמובן לאחר הערכה והכיוון של אורן לגבי המחיר.

יש צורך לעדכן כי בחלוף הזמן אתמול בנוסף לנזק בגלל הבלאי הטבעי והחום התפרקו וצנחו מטה כפתורי מצב הספורט והשלג.

בבדיקה עם סיטרואן במוסך מורשה על מנת להבין הערכה גסה מהי העלות קיבלתי הצעת מחיר כי תפוח מוט והפנל המציג את ההילוך שבו הרכב נמצא נמסר כי הראשון הוא 486 ואילו הפנל הוא 870 סה"כ עלות 1356 כולל מע"מ ללא עבודה כמובן. ( אופציה שירדה מהפרק עוד לפני שהיא עלתה ורק היה הרצון לדעת כמה עלות של חלקים חדשים ומקוריים- וכן מידע לחברים בפורום אשר יתקלו בבעיה זאת וירצו להחליט כן לקחת חלקים מקוריים).

אחרי בדיקה במספר מקומות של חלפים ופירוקיות וקבלת הצעות מחיר שונות היום לבסוף נקנו החלקים ועוד הרבה מעבר לנדרש (תמונות לפניכם). תמורת סכום של כ250 ש"ח ו40 דקות עבודה שלקח לעובד המסכן בפירוקיה לפרק את זה החלק הגיע לידיי.

מדובר תפוח המוט התצוגה כפתורי הספורט והשלג וכן כל הגוף, הדבר היחיד שלא הגיע זה הכבל שהיה מחובר אליו.

כמובן שאלו חלקים מסיטרואן C5 שירדה מהכביש ולא בחלקים חדשים!

הבחור בפירוקיה - מעוניין רק לפרק ולא יודע להרכיב ( האמת שגם אם היה רוצה לא הייתי מסכים שאיזה חאפר ירכיב משהו כל כך רגיש) ועכשיו נשאלת השאלה איפה להרכיב את זה ומהי עלות של הרכבה כזאת.

אשמח לקבל הצעות מחיר ואת התייחסותכם לגבי ההתפתחויות האחרונות.

בברכה

מוט הילוכים 2.JPG

תמונה.jpg

• תוכן חדש...