Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5217 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חבר'ה, ושוב,בהמשך לשרשורי הקודם לפני כחודש, בנוגע לפגיעות ברכבי.

היום, בשעות הבוקר המאוחרות, בין 09:00 ל 10:00, פגעה ברכבי משאית, הפגיעה העיקרית היא בכנף השמאלית, קרע בטמבון וסדק/שבר קל בפנס הקדמי השמאלי.

אנני נוכחתי באירוע, הייתי בעבודה.

בת דודה שלי, 3 מהשכנים שלי, ראו את המקרה - כלומר ישנם עדים.

בעל המשאית הוריד סחורה לפועלים (בונים בית למול ביתי), נסע ככל הנראה רוורס, היה מודע שהרכב שלי ייפגע אך לא מנע זאת (מפיו של אחד השכנים שצעק לנהג לעצור), הנג, אחרי שפגע, יצא מהמשאית, נופף בידיו וצעק בחזרה לשכן, ''נו אז מה?!'' ונסע לדרכו, כלומר אין פרטים, השכן כתב את מספר הרכב.

עכשיו, קיבלתי את ההודעה בעבודה, כשחזרתי הביתה, הגשתי תלונה במשטרה, ומכאן אני צריך את עזרתכם איך להמשיך לפעול.

המשאית/סמי טריילר, ככל הנראה של חברה, לא אגיד את שמע (או שאפשר?), אני חושב שזאת חברת השכרה - כלומר פה, הפסדתי ובגדול.

לאחר שהגשתי תלונה, לנסות לדבר עם החברה ולנסות להגיע עמם לעמק השווה? או שעדיף לתת את הנתונים שקיבלתי מהמשטרה ולפעול דרך הביטוח?

אני מפחד שהרכב היה מושכר, מה המשמעויות ואיך ניתן לפעול - אם אכן כך?

תודה רבה חברים, אשמח לתגובה מהירה.

פורסם

אתה תקבל את פרטי בעלי המשאית (חברה?) מהמשטרה. בקש תדפיס הקרנת פרטי הרכב

לאחר מכן יש להגיש תביעה נזיקית נגד חברת ההשכרה (תלוי בגובה הנזק - תביעות קטנות או שלום) בצירוף כל המסמכים: תיקון הרכב, הוצאות שמאי וכד', אישור משטרה.

בינתיים אין לתבוע את חברת הביטוח שלך, תתקן בצ'קים דחויים.

במקרה ולא תוכל לגבות את הנזק מבעלי המשאית תוכל לתבוע את חברת הביטוח שלך בניקוי השתתפות עצמית.

יש לבקש מביה''מ להזמין את העדים לתאונה, אם זה שלום. אם זה ביה''מ לתביעות קטנות יש לפרט את העדים בגוף התביעה ולהזמינם למועד הדיון הראשוני (וכנראה היחידי).

בהצלחה.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

BURZUM

תודה.

מהמשטרה קיבלתי רק את החברה ואת מקום הימצאותה - לאחר בירורים באנטרנט, זאת חברת השכרה.

במידה ואין לי את פרטי הנהג - ניתן להגיש תביעה נגד החברה?

לפני התביעה, לפי מה שהבנתי מדבריך, צריך לתקן את הרכב ורק לאחר מכן להגיש את המסמכים (איזה?) חשבונית תיקון (משנה במוסך?) אישור משטרתי (על כך שהגשתי תלונה?)

כך או כך, להגיש תלונה לבית המשפט, במידה ולא אשיג את נהג המשאית?

שכחתי לציין שאין לי ביטוח מקיף.

צד ג' וחובה.

פורסם
BURZUM

תודה.

מהמשטרה קיבלתי רק את החברה ואת מקום הימצאותה - לאחר בירורים באנטרנט, זאת חברת השכרה.

אז יש לך את הפרטים, זה מספיק. תקבל גם אישור תאונה, לא רק אישור על הגשת תלונה. בדרך כלל זה לוקח להם זמן.

במידה ואין לי את פרטי הנהג - ניתן להגיש תביעה נגד החברה?

כן, אתה לא צריך את הנהג.

לפני התביעה, לפי מה שהבנתי מדבריך, צריך לתקן את הרכב ורק לאחר מכן להגיש את המסמכים (איזה?) חשבונית תיקון (משנה במוסך?) אישור משטרתי (על כך שהגשתי תלונה?)

תתקן את הרכב, הרי אתה לא מתכוון להשבית אותו עד שתקבל את הכסף בפועל? (אם בכלל)

ממליץ לך לקחת 3 הצעות מחיר לתיקון ממוסכים שונים על מנת להראות כי פעלת למזער את הנזק במוסך הזול ביותר.

כמו כן תשכור שרותי שמאי רכב על מנת שיתעד ויעריך נזקים.

תצרף אישור ממשטרה על תאונה (לא מספיק אישור על הגשת תלונה)

כך או כך, להגיש תלונה לבית המשפט, במידה ולא אשיג את נהג המשאית?

שכחתי לציין שאין לי ביטוח מקיף.

צד ג' וחובה.

אין לך מה לחפש את הנהג, וגם לא תמצא אותו.

תגיש תביעה ישירות כנגד בעלי הרכב - חברת הביטוח.

פורסם

סליחה על השאלות, ותודה רבה על התשובות הענייניות!

אבל זה מקרה ראשון מסוגו אצלי, כשבסופו של דבר נתפס המבצע, ואני חייב לדעת איך לנהוג.

לעניינינו

אמרו לי שאקבל אישור מסוים, לא כ''כ הבנתי איזה, לאחר כשבועיים - כנראה על הגשת תלונה/תאונה.

את הפגיעות צילמתי.

כדי שאבין אחת ולתמיד, לבקש מהמשטרה אישור לתיקון תאונה בעזרת שמאי שיעריך נזק.

או שצריך להשכיר שמאי, שיעריך נזק, לתקן במוסך, להביא חשבוניות תיקון כולל הערכת השמאי, לאחר מכן להביא אישור תאונה ואישור הגשת תלונה מהמשטרה,

לבסוף לתבוע את חברת ההשכרה?

כמו כן, צריך להתקשר ולידע את החברה שאני עושה זאת?

או שלא צריך לדבר עם החברה אלא להגיש תלונה לביה''מ והם יידעו את החברה על תלונה?

תודה רבה רבה!

ושוב סליחה על הבורות!

פורסם

תפעל בדיוק על פי השלבים שצויינו, לא צריך לסבך את זה בעצמך.

את האישור על תאונה תקבל מהמשטרה תוך שבועיים, אם לא קיבלת - תתקשר או שתיגש שוב (אפשר גם במועד יותר מאוחר)

את כל הניירת תצרף לתביעה ותגיש.

אם תקרא שוב פעם את מה שרשמתי בהודעה הראשונה וכך תפעל, לא יתעוררו לך שאלות.

כאשר תגיע לשלב הסופי טרם הגשת התביעה, תוכל להתיעץ פה וישמחו לכוון אותך אל התחנה הסופית.

תתחיל לאסוף ניירת ולתקן את הרכב.

אם יש לך כבר את פרטי בעלי המשאית תוכל לפנות אליהם במכתב דחוף ורשום (או פקס עם אישור שליחה) וליידע על התאונה ולתת להם אפשרות לבחון את הרכב שלך טרם התיקון. אי התגובה שלהם יזכו אותך בנקודות במשפט.

בהצלחה.

פורסם

רק אוסיף

לפני הגשת התביעה אתה פונה אליהם בדרישה לקבל את כל נזקיך תוך X ימים.

רק אם לא תקבל , תגיש תביעה.

קח שמאי שיבדוק את הנזק , תקן את הרכב , ואת דו"ח השמאי ואת חשבונית התיקון ואת חשבונית השמאי תצרף למכתב הדרישה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• ספונסר פורום
פורסם
רק אוסיף

לפני הגשת התביעה אתה פונה אליהם בדרישה לקבל את כל נזקיך תוך X ימים.

רק אם לא תקבל , תגיש תביעה.

קח שמאי שיבדוק את הנזק , תקן את הרכב , ואת דו"ח השמאי ואת חשבונית התיקון ואת חשבונית השמאי תצרף למכתב הדרישה.

צור איתי קשר. אנסה לעזור לך יותר

אלי אמרן - שמאי רכב 054-6999223

• תוכן חדש...