Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צריך אתר מחו"ל שמוכר חלקים למכוניות, בעיקר צרפתיות (פיג'ו 406).

nir100
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4951 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

היום נכנסתי עם הפיג'ו 406 למוסך של קרוב משפחה שלי, שמתעסק עם כל ההיגוי\מתלים וכדומה.

נכנסתי אליו בגלל שבזמן האחרון אני שומע כמו בומים כאלה מהשלדה, בזמן שאני נוסע בכביש משובש\ עם בורות.

הוא ישר אבחן לי ואמר שזה המוטות ייצוב (שאחראים לכוון TOE-IN\OUT לפי מה שהבנתי), הם בלויים.

אכן היה העלנו לליפט, ראיתי שהגלגל רועד, הוא פירק את הגלגל הימני (שהיה קריטי יותר), ושם לי חלק דומה שהיה לו במחסן (במצב קצת יותר טוב), אמר לי צא לסיבוב ותגיד איך היה.

10 דקות הספיקו, גלגל שמאל שומעים בומים וגלגל ימני בכלל לא.

בקיצור הוא אמר לי שזה חלק די נדיר, ובגלל זה ללכת למרכזי של פיג'ו ולקנות מהם. (זה מוט שמורכב בעיקר במכוניות מנהלים, במשפחתיות קשה מאוד למצוא אותו, וה406 זה בין הדגמים היחידים של פיג'ו שהשתמשו בו אז.)

הגעתי למרכזי, הם רצו 400 לפני מע"מ! (על מוט יחיד\צד אחד!)

נבהלתי ואני כמו כל ישראלי מצוי, נכנס לEBAY, ורואה אותם ב25 לירות (150 ש"ח) כולל משלוח. (לזוג מוטות\שני צדדים).

בקיצור מצאתי מוכר טוב- (http://www.ebay.com/itm/Peugeot-406-all-REAR-UPPER-ARM-BAR-DROP-LINK-RODS-x-2-/330484367851?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item4cf26741eb)

וקניתי ממנו.

לסיכום, רציתי שמי שחיפש ועשה את העבודה הקשה, שיביאו לי אתרים מומלצים, אני לא אוהב להתעסק עם איביי, למרות שיש הרבה מאוד יתרונות באיביי.

(אני מעדיף לרכוש מחנות מסודרת, ולא ממוכר פרטי ברוב המקרים.)

(אני לא אוהב את איביי בגלל שלדוגמא במוצרים אלק' שונים, אני מעדיף אתרים אחרים שהלקוחות מביאים חוות דעת על המוצר ועל איכותו, כמו DX לדוגמא.

קניתי קרוב ל4 קלטות מתאם קלטת>AUX לרכב, כל מה שמאיביי על הפנים, ואילו מה שמDX השניה שיש לי כבר בבית, והיא עושה את העבודה כמו שצריך ובאיכות!, פשוט רציתי לחסוך זמן משלוח וכמה דולרים שDX יקר יותר).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...