Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5399 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רמקולים על הפנים ברכב,אני קונה רמקולים חדשים של MOREL,(מורל טמפו)עכשיו לפי מה שהבנתי בלי הגברה,כל הרמקולים מקבלים 45וואט שהרדיו דיסק נותן,אז אם ככה,לא משנה איזה רמקולים אני ישים כולם יקבלו אותו וואט מהרדיו דיסק,אז מה הקטע בלהשים רמקולים אחרים כי כולם יתנו אותה עוצמה ואיכות .

אני לא בקיא בנושא,בגלל זה אני מתייעץ איתכם .

אז אם אני יקנה רמקולים הרבה יותר טובים ממה שיש לי,האיכות והעוצמה תגדל הרבה יותר ?

אשמח להסבר מפורט .

תודה רבה לכם :)

פורסם

קודם כל הרדיו דיסק נותן בערך 18 וואט ולא 45. כולם יקבלו את אותו וואט אבל ינגו אחרת, כל רמקול בעל אופי שונה, מנסיון בעבר המורל טמפו או הטמפו קומפוננט יעבדו טוב עם ההגברה של הרדיו דיסק. איזה רדיו דיסק יש לך? אתה שוקל לחבר מגבר בעתיד?

A3

K04 Inside

פורסם

http://www.stereo-tip.co.il/?storeid=1213&view=products&id=281143

זה הרדיו דיסק,שמעתי מחבר שהוא לא משהו(לא יודע אם הוא מבין משהו בזה)

אבל בסוף אני ירד מהמורל טמפו(תקציב),אני מחפש רמקולים טובים עם באס,איכות,ועוצמה שיוכלו לספק אותי ללא מגבר .

אני מחפש רמקולים עד 400 שקל גג,כך שעם התקנה אני יסגור תסיפור ב500 שקל בערך .

אשמח אם תעזור לי בנושא :)

תודה רבה .

• תוכן חדש...